по точно на системата за почистване на предното стъкло?проблема ми е че чистачките се вдигат, но не се свалят /поне не и сами, а спомощ от моя ствана/, като това е придружено със стържещ звук, а причината е че преди няколко дни реших да си подмия стъклото с неразумна скорост и разбрах защо на наточените коли чистачката е вертикална
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кажете софт за ремонт на браво,
Collapse
X
-
Re: Кажете софт за ремонт на браво,
Защо ти е софт ??-трябва ти хард !!-проблема е чисто механичен...Разглобяване и смазване в най-добрия случай!Успех !toko написа:по точно на системата за почистване на предното стъкло?проблема ми е че чистачките се вдигат, но не се свалят /поне не и сами, а спомощ от моя ствана/, като това е придружено със стържещ звук, а причината е че преди няколко дни реших да си подмия стъклото с неразумна скорост и разбрах защо на наточените коли чистачката е вертикална
Ex. Grande Punto Driver
-
Re: Кажете софт за ремонт на браво,
то ясно това, но ми се струва че нещата не са толкова лесни, аз я поразглобих колата, но пак не съм до никъдеvesko.t написа:Защо ти е софт ??-трябва ти хард !!-проблема е чисто механичен...Разглобяване и смазване в най-добрия случай!Успех !toko написа:по точно на системата за почистване на предното стъкло?проблема ми е че чистачките се вдигат, но не се свалят /поне не и сами, а спомощ от моя ствана/, като това е придружено със стържещ звук, а причината е че преди няколко дни реших да си подмия стъклото с неразумна скорост и разбрах защо на наточените коли чистачката е вертикална

"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар