msotiroff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за един автомобил
Collapse
X
-
Бях миналата седмица на битака, но нищо не ми хвана погледа. Всъщност ми хареса една виненочервена мареа, но беше на над 200000 км., чак се учудих, че не са й врътнали километража преди да я изкарат на пазара
. Не знам, жегите като че ли минаха, а аз искам да продам палиото най-вече защото няма климатик. Ако този месец не успея да го продам, най-вероятно се отказвам и ще си го карам поне до следващото лято. Честно казано бях забравил, че продажбата на автомобил не е много приятно занимание, на мен специално ми образува доста нерви. Стилът май навсякъде е такъв: идва съответния купувач (или кандидат за бартер) и почва да те убеждава, че колата ти не струва, омаловажава с насмешка положителните й качества и т.н. с цел да свали цената. Много често си води и някой "разбирач" за по-голяма достоверност. А мен ме заболява устата да повтарям, че не ме интересуват техните констатации - или харесват колата и я купуват на обявената от мен цена, или не я харесват. Пазарлък при мен няма. Вярно, не е много по ориенталски, за което се извинявам
.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Реклама
Collapse

Коментар