spark написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бутон за аварийните - Мареа
Collapse
X
-
Искам да попитам за бутоните за фаровете и стоповете за мъгла и за размразителя на задното стъкло - тези бутони само с развиването на двете винтчета ли се свалят, защото аз развих винтчетата (като естествено се счупи дясната декоративна капачка над винтчето) и след това не можах да ги издърпам, а пък на картинка 3 са дадени как увисват на кабелчето след развинтването? Някой вадил ли ги е досега, за да сподели опит?Rokambol написа:Това ще свърши ли работа
На теб само 3 и 4 ти вършат работа. Надолу няма смисъл да разглобяваш.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Гледаш схемата, която е дал Rocambol. Щ есе самоцитирам:"1. Свалих средното капаче, което е декоративно.2. Повдигнах блока като натиснах леко с отверката отворчеата, в които влизат крачетата на капачето.Така успях да изкарам блока. Може да има и по-правилен начин, но аз поне не го открих."Просто леко повдигаш с отверката. Внимателно. В един момент тръгва целият блок. Чак тогава увисва...Аз определено не съм от кръжок "Сръчни ръце", но се справих.IvoMarea написа:Искам да попитам за бутоните за фаровете и стоповете за мъгла и за размразителя на задното стъкло - тези бутони само с развиването на двете винтчета ли се свалят, защото аз развих винтчетата (като естествено се счупи дясната декоративна капачка над винтчето) и след това не можах да ги издърпам, а пък на картинка 3 са дадени как увисват на кабелчето след развинтването? Някой вадил ли ги е досега, за да сподели опит?Rokambol написа:Това ще свърши ли работа
На теб само 3 и 4 ти вършат работа. Надолу няма смисъл да разглобяваш.Marea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
Мерси, ще пробвам.Ел МареАчи написа:Гледаш схемата, която е дал Rocambol. Щ есе самоцитирам:"1. Свалих средното капаче, което е декоративно.2. Повдигнах блока като натиснах леко с отверката отворчеата, в които влизат крачетата на капачето.Така успях да изкарам блока. Може да има и по-правилен начин, но аз поне не го открих."Просто леко повдигаш с отверката. Внимателно. В един момент тръгва целият блок. Чак тогава увисва...Аз определено не съм от кръжок "Сръчни ръце", но се справих.IvoMarea написа:Искам да попитам за бутоните за фаровете и стоповете за мъгла и за размразителя на задното стъкло - тези бутони само с развиването на двете винтчета ли се свалят, защото аз развих винтчетата (като естествено се счупи дясната декоративна капачка над винтчето) и след това не можах да ги издърпам, а пък на картинка 3 са дадени как увисват на кабелчето след развинтването? Някой вадил ли ги е досега, за да сподели опит?Rokambol написа:Това ще свърши ли работа
На теб само 3 и 4 ти вършат работа. Надолу няма смисъл да разглобяваш.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар