Здравейте,Трябва да си купувам микробус.И си харесах Fiat Scudo.Попитах един съсед,който е работил в автокъща.Той ми каза,че ако си взема италианска кола и след 1-2 години ще се започне с ремонтите.Това вярно ли е?Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Италианските коли?
Collapse
X
-
ми кат сяка кола бе пич, и аз с моя фиат съм минавал покрай баварци с вдигнати капаци, опели и т.н. като всяка кола си трябва потдръжка. вече кога точно ще се почне с ремонтите зависи колко ти е запзена машината, която вземеш. ако е скъсана от каране постоянно ще правиш ако ще да е мерцедес, опел, фолсваген и т.н. тва скудо ново ли е какво е?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Re: Италианските коли?
Кой ще е този автомобил който ще се движи без да се налагат ремонти особенно по нашите прекрасни пътища и са нашата перфектна боза наречена горива.Ако мислиш да въртиш по 50000-100000 км на година естествено,че има нужда от обслужване и смяна на определени кнсумативи.Друг е върпоса в какво състояние ще бъде автомобила в момента на покупката ако е втора ръка.perer написа:Здравейте,Трябва да си купувам микробус.И си харесах Fiat Scudo.Попитах един съсед,който е работил в автокъща.Той ми каза,че ако си взема италианска кола и след 1-2 години ще се започне с ремонтите.Това вярно ли е?Благодаря.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ми не бих казал, че е ако е нова ще имаш проблем. освен някой дефкт, но това също може при всяка марка да се случи. и да имаш проблем кво от тва, нали си в гаранция? този от автокъщата само нови фиати ли кара та знаеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Кажи му на тоя дървен философ да дойде да ме почеше на едно място, преди да ходи да се гръмне... Аман от селяндури качили се от Москвч 408 на нещо немско разбираш ли... дето "немецо го е измислил..."perer написа:Благодаря.Аз имах предвид друго.Той каза,че и нова да си я вземеш каквато и да е италианска кола се ходи на ремонт след година две.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Оpel - немското качество!kiro_of_the_day написа:Кажи му на тоя дървен философ да дойде да ме почеше на едно място, преди да ходи да се гръмне... Аман от селяндури качили се от Москвч 408 на нещо немско разбираш ли... дето "немецо го е измислил..."perer написа:Благодаря.Аз имах предвид друго.Той каза,че и нова да си я вземеш каквато и да е италианска кола се ходи на ремонт след година две.
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
И са говорели на немски само с конете си...Megadeth написа:голямата работа немеца.Когато римляните са строили пътища и акведукти, ония са живеели в гората.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Виж какво, пич, аз пък гледам какво вдигам на подемника. Ако разчитах на италианките - щях гладен да умра. Добре, че са немските и френските. Ама си мълча и гледам глупостта на простолюдието. Преди и аз имах фолксваген, но откакто се качих на фиат, не ми е минавало през акъла за друга кола (освен алфа ромео).
Коментар
-
//// написа:Виж какво, пич, аз пък гледам какво вдигам на подемника. Ако разчитах на италианките - щях гладен да умра. Добре, че са немските и френските. Ама си мълча и гледам глупостта на простолюдието. Преди и аз имах фолксваген, но откакто се качих на фиат, не ми е минавало през акъла за друга кола (освен алфа ромео).
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse

Коментар