Малко ми е твърд волана та реших да проверя маслото на сервото. Отвих капачката и на нея има някво дето виси и се топи в маслото. Еми мойто масло е точно накрая на тая пръчка ли е кво ли е. Дали трябва да долея малко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ниво на маслото за сервото на волана
Collapse
X
-
Абе от два дена се немам време да го гледам баси тъпото.......... А требе и накладки и дискове да сменям отппред. Гарнитура на капака на клапаните, плочки у банята и кенефа правя кое по напред деба. От месец съм на нова работа и там гледам да се представям добре, след 10 дни имам защита на дипломна работа требе да по прегледам кво съм писъл................. Баси не стига времето аххххх каво беще десети клас лятната ваканция................................ Един ден го бех закъсал яко с кинтите и едвам събрах пари да си купя 19 бири за през деня....... Ех миналоdimmX написа:Именно на тая жълта лента при мен пише мин-мах!
Коментар
-
Така ежедневието е тежко а и като гледам твойта никак не е лесна :P Аз утре поръчвам накладките от хит-ко че вече скърцат и лампата за предните светва от време на време......ще се разделя с 60 лв за накладки ама какво да се прави
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Скоро ще трябва да намеря време. Я да кажеш после как са накладките, че и мене ме чакат. И дискове същоdimmX написа:Така ежедневието е тежко а и като гледам твойта никак не е лесна :P Аз утре поръчвам накладките от хит-ко че вече скърцат и лампата за предните светва от време на време......ще се разделя с 60 лв за накладки ама какво да се прави
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар