Колеги , споделете опит кога светва лампичката за бензина , а и при какво положение на стрелката свършва бензина , ако на някой му се е случвало това ?Моята в момента е почти на "Е" , а още не е светнала , а продавача ми каза "След като светне имаш още 50км".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.6 - кога светва лампичката за бензина?
Collapse
X
-
Re: Брава 1.6 - кога светва лампичката за бензина?
Според мен са малко повече (към 60-70 градско), ама не си прави такива експерименти, аз вече смених една бензинова помпа по този начинEDIT не ти бях дочел поста, при мен почва да премигва доста преди Е, може при теб да е изгорялаruNNer написа:Колеги , споделете опит кога светва лампичката за бензина , а и при какво положение на стрелката свършва бензина , ако на някой му се е случвало това ?Моята в момента е почти на "Е" , а още не е светнала , а продавача ми каза "След като светне имаш още 50км".
-
А сигурен ли си че лампичката не е изгоряла? Като тествах моята за да я купувам по едно време започна яко да придърпва и угасна. Попитах продавача дали има гориво - отговора беше - не знам (стрелката през цялото време беше хоризонтална
) Като сложихме гориво и колата си тръгна
С две думи - не разчитай на лампичката ако не знаеш дали въобще работи.След като взех колата първото нещо което направих беше да сваля таблото и да сменя изгорелите крушки (имаше 4 - не ги гледах за какво са но ги смених) Сумарно по таблото май има над 20 крушки.
Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Вече съм почти сигурен че е изгоряла , тъй като е логично на Е да свършва бензина , но съм се качвал на коли където подминава Е-то и продължава надолу и затова реших да попитам.Ще може ли някой да ме насочи към упътване за разглобяване на таблото че нещо не мога да се оправя с търсенето в форума
Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Re: Брава 1.6 - кога светва лампичката за бензина?
Че може ли да замине бензиновата помпа когато я оставиш без бензин ???tomny написа:Според мен са малко повече (към 60-70 градско), ама не си прави такива експерименти, аз вече смених една бензинова помпа по този начинEDIT не ти бях дочел поста, при мен почва да премигва доста преди Е, може при теб да е изгорялаruNNer написа:Колеги , споделете опит кога светва лампичката за бензина , а и при какво положение на стрелката свършва бензина , ако на някой му се е случвало това ?Моята в момента е почти на "Е" , а още не е светнала , а продавача ми каза "След като светне имаш още 50км".Brava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар