Нямам думи...
Предложих дизеловата Брава на баща ми, за да отиде на командировка с нея, защото дългия път с дизела е по-приятен, пък и харчи малко. Само че естествено сам се прецаках от добрината си.Вчера се връща и мълчи.Усещам аз, че има нещо, питам го, слизаме до колата и следната картинка: 1.Предното стъкло с пукнатина 12 см.И знаете ли как?Гонел муха нашия и праснал огледалото за обратно виждане, което от своя страна спукало стъклото...
2.Гузно ми казва, че май е спукал малко картера ...не му се ходело пеша до някаква къща и по черен път ударил камък отдолу.Поместих колата и отдолу маслено петно... Направо ми се реве...
Сега на въпросите: 1.Къде в София лепят стъкла, но качествено?Какви пари?И заслужава ли си или да купувам ново? 2.Картера с алуминиев електрод дали ще се залепи?
А и още нещо - не си правете Каско в Лев Инс!Отказаха да ми дадат каквито и да било пари за тези щети.Дори отказаха да погледнат колата Това не влизало в каското...е кое влиза бе да ви **а *****а?
Благодаря на колегите, които ще отговорят предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукан картер, спукано предно стъкло
Collapse
X
-
кола
съжалявам за колата един познат преди казваше/ жената давам колата не/ беше работил повече от 3 години в СССР- Коми преди години за стъклото мисля че е доста голяма пуктнатината и няма да има ефект- да е здраво в Кобра ново за картера може да се свали и да се опита да се залепи преди време съм лепил на микробус диференциал с течен метал стана идеално но за картера е по висока температурата и може да не стане някаде кадето лепат цветни метали можеи да го направат
Коментар
-
Това с лепенето на стъклото е като възстановяване на загубена девственост ...
Обще взето може да спре, но за кратко увеличаването на пукнатината. При мен също се беше пукнало предното стъкло в един горещ ден както стоеше колата на паркинг далеч от мухи и камъни. Ей тъй както си седеше. Не знам дали от вътрешни напрежения или от старост .... Тогава имах каско и при застрахователя написахме, че е станало в движение от камъче изхвърчало като съм се движил зад камион....
FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Във фирмата в която работя имаме доста пежа 206. Миналата зима за около 2-3 седмици на 3 от тях се спукаха стъклата от самосебеси (както си стоят на паркинга). Застрахователя не ги покри а ни изпрати да ходим да ги сменяме гаранционно. От пежо признаха щетата за гаранционна и ги оправиха.Виж обаче с нашите стари коли как се процедира не знам
Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Картера го свалих вече.Не питайте каква разправия е.Сега съм го дал на един заварчик във Владая.Работи само с алуминии.Каза, че ще ми струва 15 лв.Довечера ще мина да го взема и се надявам да е всичко ОК.Остава дилемата със стъклото
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Колежката ЕВИТА беше ми казала, че били по 120 лева новичките стъкла. Как се лепи нещо което се излива в пещи с хиляди градуси не знам ама ми се вижда по-реалистично смяната с ново. Пукат се щото са от по няколко слоя и те различно се разширяват в жегите.Промяна:Офф.топик.
Освен това може и да са направени да са крехки защото ако си без колан при челен удар и не се строши стъклото ти се чупи врат или череп. ).:
Коментар
-
Картера е станал идеално.Не тече.Отвън грам не личи, че е заваряван.Номера на майстора ще го напиша утре, че забравих да му го взема.Намерих го случайно по рекламната табела.Намира се във Владая зад един много стар и голям ресторант.Преди явно е бил много известен, но сега е западнал.Много е близо до главния път София-Перник веднага след караулката.Стъклото май ще го сменям с турско или китайско.Колегата Кики ми пусна мухата, пък и са доста евтини за нови - 110-120 лв. с монтаж. :D== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар