Супер, но нали от АИ си слагат каквото те преценят (Кастрол) и нямаш опция да избираш?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз нямам. Утре ще ходя до Ауто Италия и ще подпитам.Мен ме интересува как да спра зумера за коланите - искам само лампа да ми напомня, без пищене.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Хватката е, че са фабрични, но са допълнително поставени, а не са основни светлини и за това ще се заядат
Как се оправя менюто на компютъра - не знам, но 99% е с нов софтуер и 99% АутоИталия ще кажат, че не могат да го оправят, или пък ще искат пари за това
За пищялкатат на колана директно забравяте....
Коментар
-
Как така "допълнителни"? Или са фабрични, или не. Идеята на халогените е да са различни от основинте светлини, защото имат друга цел. Всички са така. Да не говорим, че и мерцедесите вече са по същия начин, тоест това вероятно ще се наложи като стандарт, както беше с мигачите в страничните огледала. Нека да опита да се заяде някой катаджия, луд ще го направя. То аз за реални нарушения се заяждам, камо ли за такава глупост, за която не мога да направя нищо...Kuku написа:Хватката е, че са фабрични, но са допълнително поставени, а не са основни светлини и за това ще се заядат
Коментар
-
Аз пищялката няма да забравя. Ако не могат Ауто Италия (по-скоро ако не искат, щото може), ще си го спра сам. Поръчал съм си кабел, има и от кой да взема сериозен тестер, ако се стигне до там.Kuku написа:За пищялкатат на колана директно забравяте....Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар