Колеги, имате ли разход на маслоКолеги,имате ли разход на масло? При мен за10000-1л.със Селения,това при последната смяна. Преди с Кастрол 15000км-0.8л.колата сега е на 65000км.Незнам дали е нормално.Имам Ланчия Y 1.2 8v1998год.киломерите и са
по километраж е77000км.разхода при нея е 0.200л. за 10000км. с полу синтетика на Мобил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ква е тая Селения ??????????? Пробвай с друго масло,ние можем да ти предложим и други варианти..................ако решиш кажиmb написа:Колеги,имате ли разход на масло? При мен за10000-1л.със Селения,това при последната смяна. Преди с Кастрол 15000км-0.8л.колата сега е на 65000км.Незнам дали е нормално.Имам Ланчия Y 1.2 8v1998год.киломерите и са
по километраж е77000км.разхода при нея е 0.200л. за 10000км. с полу синтетика на Мобил.
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
хмм интересно, на мен също ми изгоря миналата година точно задния десен фар, но не си спомням да е светил на половина...помня обаче, че смяната му ме озори - докато го сваля тоя фар направо полудях, в книжката са неразбираеми указанията, накрая май някой тук от форума ми беше обяснил , точно къде се пада захващането и че трябва с повечко сила да натиснеш точно тамFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Последно взех от bggumi.com - vredestein sportrac 5, най-новият модел от тази година, на смешната цена от 162 лв на гума... това беше и единствената причина да избера тези пичове - цените им. сервизът е на черни връх малко след сребърна, има два по-лъскави други и те са третия. гумите са дот 03-12Nocturne) написа:Дам, мойте зимни Falken са от тук. Доволен съм от тях, поръчвай смело. Лошото е че в последно време вдигнаха цените, според тях каучукът станал по скъп по цял свят... Но има голям избор и ти казват ДОТ-а. Доставката за София е безплатна, а мобилния монтаж е готин. Идва един бус, спира до колата ти и ги монтира направо.boyo написа:някой ползвал ли е www.avtogumi.bg тези? за покупка пише добри отзиви, интересува ме ако ги ползвам и за самата смяна дали са добри гумаджии?
тепърва ще пиша за самите гуми, карал съм ги само 15 км засега.
Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
води се P5/21W, такава търсиш - вътре има две жички...а отдолу крушката има две пъпкистраничните пъпки пък са несиметрични, за да не може да сложиш грешна крушкаможе би габарита е 5 вата, а стопа е 21габарита със сигурност е дублиран,защото светят и външната и вътрешната крушкауж втората крушка и тя е такава, но като се натисне спирачката свети само външната...
Коментар
-
Преди време бях питала за Бравото, но ходих и карах Жулиетата. Сега се чудя коя да е колата. След Жулиета всички останали до около 40000 (КИА, хюндай и др.) ми се струват зле. Та сега се опитвам да реша кои са + на Жулиета и кои на Браво. Браво ще излезе с около 10000 по-евтино, но до колкото разбрах нямат мултиеър двигатели (така и не разбрах какво се случва с този 150кс, но останах с впечатление, че максимума в момента е 120кс) и екстрите са по-малко. Все още не съм тествала и Браво и не мога да преценя каква е разликата в шофирането. Определено останах очарована от Жулиетата и толкова бързо ускоряваше...Ако може някой да ми даде информация колко струва поддръжката на двете коли, за да сравня и това и да преценявам.
Коментар
-
Лично аз бих предпочел Бравото...защото горе долу извън козметиката колата си е една и съща платформа ...тествал съм и двете коли...най голямата разлика мисля че е в задното окачване което взависимост от стила на шофиране има разлика...*жигулеттата* е по стабилна в завои и т.п. според мен...но от своя страна бравото е надеждно като че ли по наще лунни пътища...по малко детайли по малко проблеми и по ефтина поддръжка...ако всичко опира до пари БРАВО ако не ЖУЛİЕТТАТА е много по добрият избор в сравнение с другите еквивалентни коли от други марки...успех...особенно 1,6 16 в мултиджет е върха на икономията и мощността...
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар