Ако може и за мен някой стикер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И Маранело Ред и Мазерати Блу може да са Динамик. От АИ поръчват по много бройки с еднакво оборудване и така италианците им правят компромис за цвета, защото тези 2 са доплащат повечко, но в техния случай НЕ се доплащат. Може да си купите на една цена и обикновен металик, и 2та ’спорт цвята’. В това съм сигурен понеже аз щях да си купувам нова кола по принцип. И щях да взема Динамик 1.4 със 120к.с. и ми го казаха. Само че ми предложиха Браво фейслифт, което въобще не ми хареса. Има 3 главни промени в него за които се сещам. Предни фарове без оранжев мигач, предна решетка в някакво ужасно сиво и интериор също в едно ужасно светло сиво. Новите фарове са страхотни, но като се качих в фейса и видях таблото....ужас. И предната решетка са я насрали с тва сиво, почти на никой цвят не седи добре. Казах си, айде решетката ще си я боядисам черна, но тва табло какво ще го правя... И като видях Спорта каква красота е салона реших да го взема макар и да не е нова кола. И да ви кажа честно 150те коня са последното нещо за което мислех. Просто визията на спорта, интериора и USB то в музикалната система най-много натежаха.yuliyancho написа:Абсолютно вярно :DSev написа:маранело червено има и на динамик :D даже тук имаме такова - на Юли...неговото е Примо де, ама това си е динамикдокато синьото вече е друго нещоGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Не съм забелязал да има разлика, ще погледна. Но веднага забелязах че тия ел. прибиращи се огледала са много аматьорски направени. Звука който издават като се прибират е ужасен и най-лошото е че могат да се прибират само когато колата работи или на контакт. Това е особено неудобно, би трябвало 10 сек поне след като загасиш колата, да може да става, или да става директно от ключа. Баща ми има Mitsubishi Outlander и при него като заключиш с дистанционното на ключа и след това задържиш Lock те са затварят, а когато отиваш към колата отваряш с Unlock и движейки се към колата задържаш unlock и те се отварят. Така няма примерно да ми се налага да ги затварям отвътре и после като искам да слезна да не мога да видя идва ли кола и да почна да се въртя вътре като гламав щото някой може да ми отнесе вратата с ръката ако не го видя. А как да го видя като огледалата са затворени..Иначе за гумите беше прав Любо, меки са били, така са ми я дали. Сега са на 2.3 колкото пише по книжка и стана доста твърдо за нашите пътища. Мисля да ги карам на 2.1/2.2 макс занапред.lyubohar написа:Някой?lyubohar написа:Иначе да ползвам снимката - и при вас ли едното огледало се прибира повече от другото? Гледам и на колегата дясното е много по-плътно до вратата в прибрано положение, в сравнение с лявото...При мен също е така, даже го считах за дефект...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Абе айде бе, Outlander...Mitsubishi е най-дървената японска марка в момента, въобще не ми ги хвалете. Нямат нищо общо моделите отпреди 20 г...Казвам го със съжаление, защото съм имал Митсубиши и беше страхотно. Обаче новите са пълна скръб...Новият Лансър вътре е като сглобен от Лего, а моторите му изобщо не съответстват с агресивната визия (не говорим за Ево, разбира се)...От японските само Мазда, Субару и Хонда стават за нещо, останалите са пълна ширпотреба...Но да не се отклоняваме
Лично на мен ми е по-удобно да си отварям/затварям огледалата сам и само когато искам. По принцип не ги прибирам когато имам коли от двете си страни, защото предпочитам като маневрират да се равняват по огледалата ми, а не по ламарината на колата. Огледала се сменят лесно, ожулена ламарина - не. Затварям ги само при успоредно паркиране на някоя улица, за да не ми ги отнасят движещи се коли и пешеходци. Случва се достатъчно рядко, за да не ме натоварва...Не се е случвало да забравя да ги отворя преди да тръгна.
Коментар
-
Не ме разбирайте погрешно, мен моето Браво Спорт ми харесва с пъти повече от Outlandera просто отбелязвам без никакви пристрастия фактите. Мога много да говоря за други коли освен Фиат, имал съм досег с доста от тъй наречените коли за ширпотреба. Значи Любо го каза много точно и аз ще го потвърдя: от японските марки само Honda, Mazda и Subaru в момента са истински японски коли с прословутото японско качество като добавям към тях и Daihatsu, но те разбира се правят мини автомобили и не са разпространени освен при СОТаджийте. Тойота горките разчитаха на качество, за да им се купуват грозните коли, а вече и това нямат. Митсубиши и Тойота не са това което бяха. Нашия Outlander е с двигател на VW дори и е старото поколение помпа-дюза, да не ви разправям как трака, особено докато е студен. Много шумен двигател, с доста осезаема турбо дупка. Боята ужасна-с пръст да я пипнеш остава драскотина, мокетите ужасни, тва няма чистене. Набиват се боклуци които после и след автомивка никой не може да махне. На седалките стърчат конци от шевовете, дори коланите от търкането в дрехите на возещите се, почнаха да се разрифчват.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Функция комфорт би могло да Ви добави някой алармаджия (правил съм такава с Авител на Авенсис).Типично вдига стъклата и свива огледалата!А за боята вече ми се обели предния капак и малко от предните калници (станаха на бели точки), ама ми ги оправиха гаранционно!Уж основата отдолу вероятно не била добра!F31 BMW 320d
Коментар
-
Мда точно, комфрот модул както при БМВ. При тях като екстра има комфорт модул на фабричната аларма и копчетата на ключа затварят и отварят 4те ел стъкла със задържане. Да не говорим вече че правят и други милион щуротии които са фабрични и стават с различно задържане. Аз при моята пробвах-нищо не се случва Sev, дори стъклата. Сигурен ли си че става?Тurbodieselcomby написа:Функция комфорт би могло да Ви добави някой алармаджия (правил съм такава с Авител на Авенсис).Типично вдига стъклата и свива огледалата!Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар