Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Касетофон на Браво - въпрос

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Касетофон на Браво - въпрос

    Здравейте, имам Браво и е със стандартния касетофон(май е от по-сложните с управление на CD Changer и RDS) и в града много зле се хващат станциите.Трябва да мине в чувствителен режим и пак много смущения има, глъхне, губи станцията. Това при всички серийни касетофони ли е или просто някой елемент се е сдухал?PS: Някой знае ли какво съпротивление трябва да има на изводите на резистора за скоростта на вентилатора на парното.
    Bravo HGT

    #2
    А връзката с антената как ти е? Самата антена? Провери за прекъсвания коаксиалния кабел на антената с мултицет - оплетката трябва да е на маса а сърцевината да дава 100% връзка със самата антена освена коа няма някакаъв антенен усилвател. Ако има усливател - вуж има ли захранване, дали не е изпукал нещо. Най лесния начин -закачи някаква друга антена за кола без да я монтираш и виж дали не е по-добре - ако да - търси проблемите където ти казах, ако не значи може и на тунера нещо да му е станало, ама обикновено е от антените.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

    Коментар


      #3
      По, принцип са много сериозни уредби и чувствителни по отношение на нивото на входния сигнал! Веднага тьрсят по-добрия сигнал, но смятам, че е избор на настройка!

      Коментар

      Working...
      X