Как мога настроя да ми отлепя малко по-нагоре че много долу отлепя.За да вклиуча задна или първа трябва да го натистана чак до ламарината
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TD100 регулиране на съединител?
Collapse
X
-
колега дай линк ако го знаеш къде е ?В често задавани не видях ,разгледах гои всичките.В търсачката пак нищо не намерих.Трудно включвам задна и първа а съединитела ми отлепя на два пръста от ламарината,недава да го отпуснеш и колата хукваA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Колеги оправих се сам.Скоростите влизат супер мазно сега.Съединитела ми отлепя горе долу към средата или малко над нея а не както беше на два пръста.Колата спря да тресе на старта и съединитела омекна.Само да питам как мога да разбера да не съм го натегнал много и да е почнал да боксува малко и да замине феродотоA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Включваш на 3-та, дърпаш ръчната и пускаш леко съединителя.Ако колата не загасне докато отпуснеш съединителя съвсем значи трябва да отпуснеш малко
Успех!
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Re: TD100 регулиране на съединител?
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=12981Аз затова ли си играя да снимам е потърси малко де.georgid написа:Как мога настроя да ми отлепя малко по-нагоре че много долу отлепя.За да вклиуча задна или първа трябва да го натистана чак до ламаринатаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Humppa -
Re:
Абе сега ще започна и теб да клепам с червено!komshiqta написа:абе даите нещо по темата бре
феята нема ми натегне жилото 
Защо не погледнеш дали не може да се натегне откъм педала? Ако не става от там, виж схемата, виж описанието и линка, които е направил Тоrnado!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар