Предстои ми първа смяна на ангренажен ремък на марея 1.6-16в и не съм ориентиран каква марка да търся и каква е нормалната цена.за сега съм питал на едно място и ми дадоха цена на ремък +2-те ролки -192лв.-марката така и не разбрах.Моля,кажете Вашите предпочитания!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ангренажен ремък-какъв?
Collapse
X
-
Gates е много добра марка и цените й са нормални,иначе може да заложиш и на Flennor който са по евтини,но и качеството е малко по зле все пак с Фленор трябва много да се внимава ,защото се появиха много ментета затова доста хора изреваха от марката,но не тя е зле а фалшификатите ,така че всичко е много относителни,и на Гейтс се появиха фалшификати така че нещата са доста на късмет,все пак аз ти препоръчвам Гейтс.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
Ето тук може да си избереш и да ги разгледаш по цени. http://www.axm-auto.com/Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Това определено е най-добрия български онлайн магазин за части и сайт за консултации с който съм се сблъсквал,като гледам се предлагат качествени продукти на доста разумни цени.val_mcrae написа:Ето тук може да си избереш и да ги разгледаш по цени. http://www.axm-auto.com/Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
-
И с Dayco не можеш да избегнеш вероятност за менте,осбено за 20 -25 леваkoleto написа:не те съветвам да рискуваш с фленор.по добре мисли за гейтс или дайко.и да избегнеш вероятността за ментета си вземи дайко.в порядъка на 20-25лв е но ще си по спокоен.а за ролки потърси бреда лорети.те са за първично вграждане.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
-
Тази марка не ми е позната,макар че принципно съм навътре с тези неща,ако намерите инфо из нета за нея ,дайте да хвърлим по едно око,но колега ако мислиш да заложиш на нея защото е евтина,едва ли ще е сполучлива.dudulia написа:А мнението ви за Conti?Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
-
В сайта на хит-ко гледам че Flennor са по-скъпи от Gates. От магазина ми препоръчаха Flennor и ролки Breda. За обтяжна ролка съм се насочил към SKF, малко по-скъпи са, но мисля че има защо. За ремък още се колебая. Изобщо само 1 ремък и една ролка ли трябва да купя? В сайта гледам, че има някякви външни ролки, но те май са тези за климатика и т.н. И още един много важен въпрос - при Брава 1.4 нужни ли са някакви специални инструменти за закрепване на вала, както е при 1.6 или може всеки средностатистически майстор да го смени. Цените са: ролка SKF - 128лв, ремък Gates - 28лв. На dimov75 са му предложили доста добра цена за 2 ролки и ремък. Относно ролките - Breda или SKF?Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Conti = ContinentalДоста известна марка за гумени изделия.Точно защото в Германия едва ли ще има нейни ментета и страха от това да не попадна на такива ме кара да се замисля дали не е подходящ избор. :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
:D Колега аз съм с BOSCH,имаш ли някъква представа по какво се различават ментетата от оригинала? Освен по твърдите(металните)части,аз гледам дали имат щампа(горещ печат или както там се нарича)ама за ремък...и ще съм ти благодарен много ако разбера!!v_a_c_h_o_o написа:а и риска да попаднеш на менте в сравнение с BOSCH е мнооооого по-малък.
FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
Честно да ти кажа не зная по какво друго да ги познаеш освен по цената(но и това не е мн.сигурно). Един приятел скъса точно такъв ремък и го беше сложил преди два дни, абе има няма 200 км! А щампите ги правят и ментетата и просто трябва да се купува от реномирани магазини или официални вносители.as_novo написа::D Колега аз съм с BOSCH,имаш ли някъква представа по какво се различават ментетата от оригинала? Освен по твърдите(металните)части,аз гледам дали имат щампа(горещ печат или както там се нарича)ама за ремък...и ще съм ти благодарен много ако разбера!!v_a_c_h_o_o написа:а и риска да попаднеш на менте в сравнение с BOSCH е мнооооого по-малък.
Bravo HGT 2001
Коментар
-
Е континентал разбира се че я зная,но не знаех че конти е нейно съкращение.dudulia написа:Conti = ContinentalДоста известна марка за гумени изделия.Точно защото в Германия едва ли ще има нейни ментета и страха от това да не попадна на такива ме кара да се замисля дали не е подходящ избор. :DFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
-
за Соntitech нямам пряки наблюдения.взех колата с такъв ремък от Италия и карах малко с него защото беше нов.за България тези ремъци идват от тук www.contitech.com.tr/index.asp смених го с Dayco както на всяка кола която съм имал досега.цената 20-25лв е моя грешка защото с почти всички магазини и официални вносители работя с 35-40% отстъпка.за нито една част от колата ми не пестя пари и затова съм сигурен в нея.правото на избор си е твое а аз ти давам само добър съвет.punto 1.2 16v sporting
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар