Mitko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на окачване или колко струва нехайството
Collapse
X
-
mariobg -
Ами прочети още веднъж постовете по цялата тема.Там бях споделял впечатления за "Локхийд"....."Делфи-Локхийд"Дано този път уцелиш!Mitko написа:Проста статистика. Първия ми пост е на 12 Юни. Днес сме 10 Септември и сменения през Юни носач вече хлопа. Никога повече BIRTH Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Митак,купи си FIAT/LANCIA и няма да имаш проблем. Ама за кой път ли ти го казвам.За тези които не знаят първата смяна беше когато купих колата,а втората след 147 000 км.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Защо не пробваш с Vema? Аз смених и двата носача през юли. Малко скъпичко ми излезе 120лв. бройката, но ме увериха, че няма да съжалявам. Естествено след като съм се набутал вече ...... Но за сега съм доволен. Дано и догодина да мога да кажа същотоMitko написа:Проста статистика. Първия ми пост е на 12 Юни. Днес сме 10 Септември и сменения през Юни носач вече хлопа. Никога повече BIRTH Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар