Колеги случи ми се нещо даста странно. Бях оставил едно ДВУЛИТРОВО шише с масло в багажника ми и то се отворило докато си ръчках колата....сега не мога да си измия мокета. Локви навсякъде. Бях поразен. Пробвах с какви ли не препарати - не става! Дали да не пробвам с нафта?Целия се омазах.....[/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко масло побира багажника ми :)
Collapse
X
-
Re: Колко масло побира багажника ми
Нафтата не е добър избор-после няма да можеш нея да измиеш и отмиришеш.Медицински бензин-не е толкова пожароопасен,отколкото автомобилния-но все пак ВНИМАТЕЛНО ! Авиационен керосин-става !,но известно време след това ще ти мирише...Много добър и ПОЖАРОБЕЗОПАСЕН-Абсолютно ! е Тетрахлор-/не съм много добре с химията ,мисля ,че така се казваше /старите пожарагасители се пълнеха точно с него-абсолютен обезмаслител-ползват го и в индустрията за обезмасляване !Стават и сухите/не съдържащи масло / почистващи спрейове за ел.апаратура ,но това е по-скъпия вариант...Под мокета сложи стари вестници или парцали,да събират разтвореното масло...Това се сещам засега.Успех !geshabeli написа:Колеги случи ми се нещо даста странно. Бях оставил едно ДВУЛИТРОВО шише с масло в багажника ми и то се отворило докато си ръчках колата....сега не мога да си измия мокета. Локви навсякъде. Бях поразен. Пробвах с какви ли не препарати - не става! Дали да не пробвам с нафта?Целия се омазах.....[/b]
Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Re: Колко масло побира багажника ми
Mммм все едно аз съм го правил и аз така си возих едно шише селениа отзад и един ден забелязах че то е празно няма ограничение в това колко ще попие. пери много кратно с много силни прахове, промивки с терпентин като ще се наложи да откачих от бопчетата стелката от гърба на задната седалка. и имай на предвид че няма да можеш да махнеш всичко след около месец два обаче само ще се до оправи.geshabeli написа:Колеги случи ми се нещо даста странно. Бях оставил едно ДВУЛИТРОВО шише с масло в багажника ми и то се отворило докато си ръчках колата....сега не мога да си измия мокета. Локви навсякъде. Бях поразен. Пробвах с какви ли не препарати - не става! Дали да не пробвам с нафта?Целия се омазах.....[/b]
Коментар
-
От къде да го взема това?За сега съм свалил мокета - оказа се че под мокета е гума и гъба след нея. Търках с какво ли не, оказа се че ТЕСТ е единствения препарат дето мие маслоlu40 написа:Колега,пробвай с обезмаслител Мелио,много е ефикасен.
. Оставил съм го да се стече и като се стече след като го мих ще го мия пак. Ама адска тъпотия, а ? :D
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар