Колеги някой карал ли е със свещи Golden Lodge 2HLDR ,мисля че бяха 4 полюсни,как се представят,казвайте минуси,плюсове,какъв пробег издържат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
свещи Golden Lodge 2HLDR !!!
Collapse
X
-
аз карам с такива, но честно казано не усещам разлика със старите ми 2 полюсни NKG.... всъшност едва ли може да се усети разлика м/у 2 вида качествени свещи, предназначени за дадения двигател....за минуси не знам, но плюсовете са им най-малко 4
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
Аз мога да ви препоръчам алтернативен вариант на по-ниска цена-Денсоsev написа:според hit-ko свещите са много добрино ако са истински :DMury написа:Въобще аз бих ви препоръчал да забравите за използването на тези свещи като марка

Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Тва за Голден лодж става въпрос налиidm написа:тия свещи са голям боклук!!!казвам го от опит стопиха се кат халва за 10000км.само дето им е голяма рекламата че били уж дъщерна фирма на Магнет Марели дрън дрън....( маи са Мехмет Марели )
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
кой 2 или 4 полюсен модел на денсо става за браво 1,6? че аз гледах по нета, ама май нема такива....сорри за лекияMury написа:Аз мога да ви препоръчам алтернативен вариант на по-ниска цена-Денсоsev написа:според hit-ko свещите са много добрино ако са истински :DMury написа:Въобще аз бих ви препоръчал да забравите за използването на тези свещи като марка

"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Re: свещи Golden Lodge 2HLDR !!!
А за Евро 07 дали там са ментетаsev написа:има ментета от тяхако не си сигурен в магазина - потърси нещо другоTRE GAZELE написа:Колеги някой карал ли е със свещи Golden Lodge 2HLDR ,мисля че бяха 4 полюсни,как се представят,казвайте минуси,плюсове,какъв пробег издържат

...мой познат си купил от там и ги кара вече около 20км на газ
...те вносители не бяха ли на марели?
forza forever
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар