Здравейте момчета (и момичета-ако има).От известно време карам едно Типо 1.4 моноинжекцион, `89 год. и като цяло съм доста добре изненадан. Честно да си кажа, преди това италианските коли не бяха сред "фаворитите" ми
.Наскоро обаче задните гуми - най - вече дясната - започна да се "разчеква".Ако някой може да даде съвет какво е, какво трябва да се направи и откъде да се вземат необходимите части - предварително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типото се "разчекна" - помогнете
Collapse
X
-
Re: Типото се "разчекна" - помогнете
Митко, и аз си спомням че се писа по темата, обаче беше още във форума на дира, за типото на китаеца май ставаше дума ако добре си спомням.Mitko написа:Познат ефект при колите с надлъжен носач отзад. Писано е по въпроса.За смяна са селеновите втулки на носачите. По-лесно е да се направи в сервиз защото за демонтажа е необходимо сваляне на резервоара.dee1bg написа:Здравейте момчета (и момичета-ако има).От известно време карам едно Типо 1.4 моноинжекцион, `89 год. и като цяло съм доста добре изненадан. Честно да си кажа, преди това италианските коли не бяха сред "фаворитите" ми
.Наскоро обаче задните гуми - най - вече дясната - започна да се "разчеква".Ако някой може да даде съвет какво е, какво трябва да се направи и откъде да се вземат необходимите части - предварително благодаря.Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
Имах същия проблем, когато взех Типото , но не толкова ясно изразен- да речем че кравата се готвеше да пикае , не беше почнала.Това са лагери. Няма нужда да се сваля резервоара за това. Комплекта го бях взел доколкото си спомням около 90лв.( и за двете страни). Всичко "заспа" веднага. От 5 години не е мръднала задницата.Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
и аз мисля че са по-скоро лагери... при мен бешеBlueStorm написа:Имах същия проблем, когато взех Типото , но не толкова ясно изразен- да речем че кравата се готвеше да пикае , не беше почнала.Това са лагери. Няма нужда да се сваля резервоара за това. Комплекта го бях взел доколкото си спомням около 90лв.( и за двете страни). Всичко "заспа" веднага. От 5 години не е мръднала задницата.
същия проблем, но трябва да се провери все пак в сервиз...
Коментар
-
здравейтекажете ми моля Ви къде сте си правили този ремонт на задницата , искам да отида да им дам ключовете и парите и да си я взема след няколко часа готоваdamianoff написа:100% това са лагерите на задния носач!В магазина питай за "ремонтен комплект за заден носач"-това са две лагерчета и един голям болт с пластмасова втулка.Аз си купих такъв за 39 лв. от Ал.ауто.
Моля препоръки, например за двигатели и всичко под капака имам такъв човек, но за задно окачване нямам за съжаление.
Mit®
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар