здавеийте колеги, мисля че проблема ми е за раздел газови уредби, но тука повече хора четат..така проблема е следния: симптом Сутрин когато запаля колата на бенз. и прехвърля на газ прави някаква магария която доста ме нерви. Значи минал съм на газ и си тругвам за работа и след 5 метра колата загасва, като забелязах че се чува едно цък, и според мен някакво реле се изключва(включва) след което колата загасва.......това става само на газ и никога на бензин., освен това колата не иска да запали след това на газ. (представяте ли си какво става когато съм на кръстовище и колата загасне
) Но определено си мисля че това става след намесата на някакво реле.след като покарам и колата си загреее мога да кажа, че това не се случва, но ми се струва че това реле изключва не защото колата е загряла. причини; според мен де Имам някакви съмнения относно акомулатора.... в смисъл, че сутрин примерно е паднал докато е стоял през ноща и тока пада при ранното палене при което понеже карам винаги на фарове и с музика тока пада някак си и това реле ми спира газта....
баси незнам, понеже не разбирам много от токове и от газови, но според мен проблема е свързан някак си с ел. система и релета, клапани или каквото има при газови уредби Или пък има някакъв стоп клапан за газта който се затваря (незнам те дали дефектират, и какъв им е принципа)и последен симптом ако мога да направя картинката по пълна, от известно време колата пали много трудно на газ особенно при първи старт, после по се ядва. (сменени са свещи и филтри, имам за смяна синия температурен датчик, но не вярвам заради него да гасне.)Ами това е, иначе Темпрата е самолет, но това ме дразни от 2-3 седмици, ама сега съм по цял ден в унивеситета и нямам време, нали съм студент
веченАми давайте идеи, бирата от мен (и точно седмица преди да се появи този проблем, ходих да ми проверят газовата как е ситуацията и ми казаха, че всичко е супер, не се наложи да пипат нищо, освен това колата си върви повече от перфектно, и разхода и е добре, абе с 2 думи веднъж да тръгне и ако не загасне
си е супер. )

Коментар