Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mай лагерите са за смяна??

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Mай лагерите са за смяна??

    Значи като карам със 60-80 км/ч и се чува едно странно виене-нещо средно между виене и чукане , отначало беше при движение със споменатата скорост само при ляв завой (когато колата се наклони на дясно) , но сега вече и при десен се появи и си мисля че са предни лагери на главините. Имате ли други идеи кво може да е и да питам някой който ги е сменял да каже кви пари са новите и откъде ги е напазарувал? Мисля си за магазина на Стамболийски и канала ма се чудя дали ще са читави? За Брава 1.4 ми трябват въпросните елементи :D

    #2
    Наистина са си лагери.За да си по сигурен - вдигаш колата завърташ гумата и слушаш.За дедрата струваха около 18лв + 20 кинта за смяна.

    Коментар


      #3
      ако има и нещо като причукване провери си и карето за всеки случай
      FIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA

      Коментар


        #4
        Когато купих колата и аз си мислех така но се оказа от гумите като махнах зимните и сложих летни всичко си дойде на мястото ,обеди се първо че и при теб не е от това пре ди да предприемеш каквото и да е .УСПЕХ и дано да е това
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

        Коментар


          #5
          Мисля ,че бях писал и аз преди това ,че при мен е по същия начин със зимните гуми имам виене отпред вляво,ч със летните всичко е ОК.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

          Коментар


            #6
            Общо взето и при мен е така с летите джанти го няма този момент но аз си го обяснявам с това че са по-широки. Смятам че каретата са ок защото при тръгване проблеми няма никакви също и при обаратен завой. Оня ден се оплаквам на един приятел че ми вие нещо и като му казах че само при еди си каква скорост се получава и той ми вика 100%-лагери.Тия дни ще ходя при майстора да го повозя и той да си каже мнението , но смятам че не може да е проблема от зимните гуми , защото откакто я карам колата само един и същ модел гуми купувам ,а в началото го нямаше тва виене със същите гуми. Някой да има идея откъде да си купя качествени лагери ако е от тях??
            Dedra 2.0 написа:
            Наистина са си лагери.За да си по сигурен - вдигаш колата завърташ гумата и слушаш.За дедрата струваха около 18лв + 20 кинта за смяна.
            Колега кажи ква марка са и доволен ли си?И все пак ако някой е купувал от магазина на Стамболийски да даде мнение ще съм му много благодарен , щото ми е наблизо :D

            Коментар


              #7
              Лагера го сменихме и колата сега е бонбон със скорост 70-80-100 км/ч направо не се чува се едно съм се пуснал по баира надолу по инерция :D .Но не щеш ли като разкомплектовахме главините шарнирите-пълна скъб.Та неска си зех и два носача щото той шарнира е капсулован върху носача.Очаквам утре вече да карам чисто нова кола щото взех и тампони за биалетките на торсиона и просно незнам-надявам се да се родя .Носачите са някаква марка "Teknorot" (от Стамболийски) ,та да ви питам някой има ли "experience" с ТЕ тази марка и какъв е той? Дали не се прее*ах с качеството а? Иначе то ясно-новото си е ново , въпроса е за колко време?

              Коментар


                #8
                "Teknorot" са турско производство. Мисля че вносителя им е AUTOPARS 2000. Моя носач го рециклирах в Пловдив и вече 10000км нямам проблем.
                Fiat Marea 1.6 16v

                Коментар

                Working...
                X