Само не ми казвайте тоя до пожарната че ми иска 100лв само за задните странични стъкла бах го и кожудера
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
затъмняване на прозорци в Бургас .Къде?Цени?
Collapse
X
-
gdd55Етикети: –
-
gdd55
Не ми се занимава ,нито ще ги направя като хората нито нищо.А и искам със американско или с австрииско да ги направя на с тва за 5 лева от битакаdani389 написа:Ако ще ги затъмняваш с фолио защо не ги затъмниш сам толкова е просто за 1 час може да ги направиш и ще дадеш само за фолио 10 тина лева.
Коментар
-
gdd55
В София за 100 лв с американско фолио за всичките прозорци без предният, един приятел синаправи всички тъмнни на БМВ,друг на А6 3-ти на А4... Нямам път към софия иначе не си заслужава да ходя за едни стъкла.П.С Темата ми е къде в Бургас.Ако не съм се изразил правилно имам предвид конкретно място където някои е слагал знам че насякъде лепят,искам конкретно място от където има доволни да науча и цена защото искам да слагам скъпо фолио.Не ме интересува в София, Ямбол.... и не искам да си го слагам самsachma написа:В София за единия джам само взимат 20лв. с твое фолио и 30лв. с тяхно...
Коментар
-
gdd55 -
gdd55
Прав си!Трябва да си на окръжния прокурор племенник за да ги затъмниш всички или да цакаш.В тая страна каквото и да ти се случи със 100 евро минавашНо да пишем по темата бургазлии това не е хубаво ,ако продължава така бат Nino да ме очакваslav написа:Малко извън темата, но мисля, че е позволено да си затъмниш само задните странични стъкла и то не изцяло.Казвам го, ако случайно не го знаеш да си нямаш после евентуални разправии с Органите.Ако бъркам, поправете ме.
Коментар
-
gdd55
Тва къде е да не е тоя до пожарната.Днес гледах две коли едната с американско другата с китайско фолио и на двете слагано перди 5 години.Китайското беше изсветляло петнисто ... и гнусно,А американското си стоеше като новоNPD написа:На мен само за задното скъло ми искаха 130-140 лв.Гледах докато правиха на едно БМВ и наистина е качесвено и го правят много добре.Въпроса е че ще имаме проблеми с полицаите,а не ми се занимава с глупости
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар