Врътка под таблото в дясно в краката на дясно седящия ?
Колеги , заберязах някаква врътка под таблото в дясно в краката на дясно седящия ще споделите ли за какво служи?Бравата от подписа. Благодаря предварително.
Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
Brava 1.4 12V SX
Горе-долу на това място при стилото имам бутон за спиране на горивото при ПТП. Може да е същото, но врътка. Защо не я врътнеш да видиш какво ще стане? :D
И аз залагам на това!Бутона за спиране на горивото при ПТП трябва да е под седалката на водача ! Някъде във форума имаше и снимка, но не ми се рови в момента.
BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
Среден разход на газ
И аз залагам на това!Бутона за спиране на горивото при ПТП трябва да е под седалката на водача ! Някъде във форума имаше и снимка, но не ми се рови в момента.
А аз защо си мислех, че при катастрофа горивото се спира само? Едва ли човек ще седне да търси бутон за горивото в такъв момент...
А аз защо си мислех, че при катастрофа горивото се спира само? Едва ли човек ще седне да търси бутон за горивото в такъв момент...
Естествено, че се спира само !!! Под седалката на водача има инерционен клапан който изключва горивото при ПТП /например при обръщане на колата "по таван"/. Пак там е бутона за включване на горивото след претърпяно ПТП!П.С. Може би не съм се изразил правилно в предишния ми пост?!
BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
Среден разход на газ
Коментар