masterkar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се махаше стикер ?
Collapse
X
-
има има защото седмичната вече не е 4.50 а е 10лв.все си мисля че 5-6 пъти ще потрябва. :DCCB написа:67 лв. много не ми се дават при положение , че карам в София , обаче като си направил равносметка на возенето горе-долу тази година има сметката от годишнаmasterkar написа:Ей колеги, страхотна тема и големи обсъждания - открихте топлата вода
- а, то на гърба на винетките си пише
! Ох, и мен ме заболя сърцето - миналата седмица дадох 67 лв за годишна - нали досега си карах с месечни /бяха по 11лв, но вече са по 25лв/ и ..... Дано поне да отиват по предназначение и да пооправят пътищата в милата ни Евро Родина!
punto 1.2 16v sporting
Коментар
-
Като си я залепил предварително с тиксо, а не на "собствен ход"!iv_laz написа:А някой има ли представа как да сваля годишната винетка цяла?
Иначе... май няма начин...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Един колега от две години кара трите си коли с една винетка като я лепи с някаква течност от вода и още нещо. по принцип колкото пъти са го спирали полицаите (вкл. и аз съм присъствал) никой до сега не се е усъмнявал в залепването на винетката, а и тя не се отлепя лесно защото се създава нещо като вакуум с течността.BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
-
Humppa
Чувал съм за олио...georgiarg написа:Един колега от две години кара трите си коли с една винетка като я лепи с някаква течност от вода и още нещо. по принцип колкото пъти са го спирали полицаите (вкл. и аз съм присъствал) никой до сега не се е усъмнявал в залепването на винетката, а и тя не се отлепя лесно защото се създава нещо като вакуум с течността.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар