Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем с вътрешното каре за Браво 1.9 ТД !

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Голям проблем с вътрешното каре за Браво 1.9 ТД !

    Здравейте приятели,Имам един проблем с колата.Трябва да си сменя вътрешното каре на лявата полуоска.Проблема е в това че за мойта кола никъде няма точния размер.Моето каре което ми е на колата е с 30 шлици ( зъба ).Проверих на всякъде и по морги и по магазини и никъде не са чували за каре с 30 шлици. Може да е някакъв междинен модел или не знам, за това се обръщам към вас дано някой да може да ми помогне.

    #2
    Колега дай си VIN-a, за да се види какво точно е за твоята кола.Може ли да ми опишеш по какво разбра, че е за смяна и какви са симптомите, защото се съмнявам в моето, но не знам да ли е то.

    Коментар


      #3
      гледай сега, като навия волана на пълен оборот се чува едно тракане.На първо слушане може да те или външното или вътрешното каре, но когато майстора ми го свали се видя че е вътрешното а външното ми е здраво и понеже не мога да открия точно моя размер се притеснявам.вече 4000 км карам такаА какво е ВИН?

      Коментар


        #4
        Вин е номера на рамата примерно 182А7000............
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

        Коментар


          #5
          Tornado написа:
          Вин е номера на рамата примерно 182А7000............
          По скоро ZFA185.........
          Marea Weekend TD100 HLX
          Големия Кораб

          Коментар


            #6
            Колега пусни ЛС на hit-ko, той най-добре ще ти помогне а и частите му са качесвени ,той най-добре знае, какво каре ти трябва, ще останеш доволен.
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

            Коментар


              #7
              мерси Дани, щте направя както ме съветваш дано да го намеря че това вече ми е като трън в окачването !Щте се пише "ще". Поне така е в българският език! Ново изречение започва с голяма буква!

              Коментар


                #8
                Само не си купувай карета втора ръка, няма смисъл, не може да се каже в какво състояние са, може и след един месец пак да се разхлопат... По-добре си вземи нови, после като сметнеш: два пъти труд за смяна (веднъж втора ръка, веднъж нови), разликата в парите, като включиш и труда, става минимална, само ще се разправяш да ходиш по майстори да ги дебнеш да не ти прецакат колата...По принцип съм "ЗА" частите втора употреба, но каренцата е добре да са нови...

                Коментар

                Working...
                X