Здравейте,днес ми светна резервата на горивото/лампичката/.И не ми изписа нищо като съобщение на дисплея нито издаде звук,така ли е по принцип на стилото. Защото на ипсилона като ми светне резервата издава звуков сигнал и излиза съобщение,на дисплея.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли звукова индикация след като ви светне резервата за горивото Fiat stilo?
Collapse
X
-
Има различни типове хора някои обръщат повече внимание на цвят, други на текст, трети на звук. Т.е. може да ти свети лампата, но съзнанието ти въобще да не обърне внимание, докато един надпис веднага да го видиш, или пък обратното.muns61 написа: Преглед на мнениетоЛампата не е ли достатъчна?
Fiat Punto 1.9 JTD 2000 - ex
Fiat Stilo 1.9 JTD 115 - now
Коментар
-
Благодаря за отговорите колеги,При мен няма явно или има някакъв проблем.Или си е така моето е 2006г.след фейслифта. Може да зависи и от нивото моето е Актив.Ако има някой от вас със същото ще съм благодарен да сподели.Защо то забелязвам че имат разлики във уредите и индикациите по таблото.Преди 2006г. и след 2006г.Стрелките на горивото и температурата са със разменени места,и аз под тези два уреда нямам никакви сигнални лампи,всички ми са вкарани във оборотомера и скоростомера.Също така не съм и сигурен дали тези разлики се дължат на фейслифт или нивото на обзавеждане.Ако има някой който може да разясни ще е ок?STILO 1.4 16v.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар