Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo Abarth 2.4 170hp - Проблем

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat Stilo Abarth 2.4 170hp - Проблем

    Здравейте колеги. Извинявам се ако темата не е за тук, ако администраторите преценят нека я преместят в правилната секция!!!

    От скоро съм собственик на Fiat Stilo 2.4 (Abarth) полуавтоматична скоростна кутия (или по-точно, обикновена скоростна кутия с робот - би трябвало да ви е ясно, понеже разгледах темите и видях, че много голям % от колегите са много компетентни относно техническите характеристики и устройството на автомобилите).
    Та проблема е следния: Няколко дни след като обслужих колата след покупката (масла, ремъци, ролки, филтри и др. дребни нещица) ми даде някаква грешка на трансмисията и неискаше да завърти на стартер и изключи на скорост. Закачиха я на компютър изчистиха грешката и запали. След седмица не искаше да включи на скорост (оказа се помпата на селеспида). Свалих я и едната четка се беше отпоила. Запоих четката, сглобих всичко, смених пак маслото на селеспида и всичко беше наред точно 1 час... сега колата пак не включва на скорост.
    Другият проблем е, че преди да разглобя колата за да ремонтирам помпата в двигателя си имаше масло до средата между Минимум и максимум. След този 1 час през който колата работеше когато вече беше стояла около 3-4 часа проверих маслото и нямаше никой...
    Колеги, моля Ви помагайте!!!
    Колата много ми харесва много, удобна е за пътуване, устойчива, всичко е 6, само този проблем малко ме побърква, но всеки проблем си има решение!!!
    Благодаря за разбирането!!!

    #2
    Напиши в търсачката, Селеспиид приказка с картинки, това е в Алфа форума,всичко е описано подробно, а при теб проблема е най вероятно, във сферата.

    Коментар

    Working...
    X