Вече 6 години слагам антифриз само от Лукойл и не съм имал проблеми. Като казах Лукойл, съвсем наскоро разбрах, че има бензиностанции Лукойл Петрол и Лукойл. Бензинът е с различно качество, просто се усеща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
прекарах се с антифриз менте
Collapse
X
-
В сервиза зареждаме колите от 2 години със руски антифриз "Лена" цената на литър концентрат е доста соленка (3.50лв) но пък качеството е повече от идеално. 1 към 1 със вода е за -37 градуса. Уното събира 7.9 , налях му 4 литра концентрат и 3.5 литра вода и после като замерих уреда ми показа -44 градуса. Доста хора си носят антифриз Мотокс за смяна и сигурно ще почнат да пищят по средата на зимата ....Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
Как беше марката на оня червения антифриз, нещо с P беше? Аз миналата зима сложих някакъв БЕКО или ВЕКО, 11-12 лв беше 4л, дано не съм се минал с менте, но сериозно се замислям да сложа от тоя червения. В няколко магазина питах, ама като не се сещам марката... викам им червен антифриз онея гледат като изстребителиFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Как беше марката на оня червения антифриз, нещо с P беше? Аз миналата зима сложих някакъв БЕКО или ВЕКО, 11-12 лв беше 4л, дано не съм се минал с менте, но сериозно се замислям да сложа от тоя червения. В няколко магазина питах, ама като не се сещам марката... викам им червен антифриз онея гледат като изстребителиИзобщо ако се пулят като им кажеш "червен антифриз", какво ли биха казали ако търсиш "антифриз базиран на етилен-гликол"Да предположа: ".... Кой, кой да си е.е мамата?!?"
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Червения антифриз е с марката Paraflu. Намерих сайта на този с който съм в момента и като гледам, че все едно е правен от първокласник ми става лошо.http://www.veko-products.com/Pages/A...htmlНякой има ли отзиви от тоя ВЕКО или да вземам спешни мерки ?Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Хъм в предвид 4-те коли които са с Motox в моменте ме карате много да се замисля.Въпросния руски не ща и да го знам повече - преди няколко години с въпросния си издъних радиатора на Типо-то (разяде му гумичките отстрани около тръбичките и едното казанче отстрани направо се отлепи от радиатора и беше едно меко такова).Има един наливен антифриз на Верила и го продават в самия завод на Верила.Нямам идея колко точно струва защото беше отдавна но не е никак лош,зелен на цвят.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
moko написа:spark написа:Червения антифриз е с марката Paraflu. Намерих сайта на този с който съм в момента и като гледам, че все едно е правен от първокласник ми става лошо.http://www.veko-products.com/Pages/A...htmlНякой има ли отзиви от тоя ВЕКО или да вземам спешни мерки ?А аз съм далеч от мисълта че не можете да ни "удавите" в антифриз, очевидно за други причините да го няма.Както и да е, който търси - наммира
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: прекарах се с антифриз менте
dan4o написа:натресох се на мотокса от метро и сега правя глава,и ще правя промивка на охладителна система ,дееба и ментетата ,и метро и гарантираното качество,на главата са се появили малки язвички от солта,добре че не са на отговорно мястопоне частите не са скъпи ,ще мина с под 100 лева,ще има и за дядо коледа за децата :D
Коментар
-
http://www.veko-products.com/Pages/A...20GP%20BG.htmlТова е качествен антифриз и на много добра цена! На какъвто и анализ да го подложиш - няма отклонения, вече сме го давали за изследване!Гледам и опаковката е специално произведена за антифриза и това ме навежда на мисълта, че този продукт не е инцидентно на пазара, а е създаден да се бори с конкуренцията! За мен това е антифриза, а и цената му е като за българи, така, че го продаваме без угризение на съвеста! Даже сега ще му сложа и реклама в сайта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар