Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Части от Grande Punto 1.9 за Grande Punto 1.3

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Части от Grande Punto 1.9 за Grande Punto 1.3

    Здравейте на всички!

    Един мой близък приятел наскоро претърколи по таван колата си - Grande Punto 1.9/130hp MultiJet, 6-степенна скоростна кутия, 2005г. Не е имал контакт с друга кола. Прикачам снимка на автомобила от мястото на инцидента, за да имате визуална представа за състоянието му.
    Аз карам по-малкия двигател - Grande Punto 1.3/75hp MultiJet, 5-степенна скоростна кутия, 2008г.

    Решил е, да не се занимава да го оправя и го разпродава на части, а каквото остане - за скрап. На мен ми дава, каквото си харесам от колата, без пари. Стига само да го ползвам. За сега съм му казал, че ще взема само гривната за волана(други го наричат лентов кабел, не знам кое е по-правилно), заедно с целия пакет, понеже моите бутони по волана отказаха преди месец, заедно с клаксона и airbag-а.

    Въпроса ми е дали има друго което мога да преизползвам от автомобила му? Например турбо или скоростна кутия? Имайте предвид, че моят автомобил, освен въпросният комплект за волана, си работи перфектно, без проблеми и ядове. Струва ли си да подменям мой здрав компонент с някой от неговия автомобил(приемаме, че също е здрав и без дефекти)?

    Ще се радвам на мненията ви по темата. Благодаря предварително!
    Прикачени файлове
    Fiat Grande Punto 1.3 Multijet, 75hp (10.2008г.)
Working...
X