Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разглобяване на корите на вратата на мултипла?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Разглобяване на корите на вратата на мултипла?

    Някой разглобявал ли ги е да даде съвет как? За предната врата става въпрос. Махам пласмасите, които държат дръжката и високофоворителя, но после незна откъде да я напъна кората, а не ми се ще да прецакам някоя шипка. И палчето за заключването нагоре ли се маха? Трябва ми достъп до машинката за прозореца, че нещо забавя ход малко след леко отварне на стъклото.

    #2
    кола

    Виж това дали ще свърши работаС махане само на средното с бутоните виж дали няма да стигнеш до машинкатабез да махаш цялата кора
    Прикачени файлове
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #3
      За протокола да кажа как и докъде се справих. Махат се предните пластмаси и високоговорителя. после се изтегля палчето за заключването и зад него има винт, който се развива. Маха се и триъгълната пластмаса над кората, която е пред стъклото на външното огледало. После леко се напъва по края на кората. Има пет щипки отвътре - две към двата края горе и три в долната част. Като се окачат, кората се отделя в долната част и се повдига нагоре и излиза с уплътнението. Отдолу има залепена изолация и част от нея разлепих леко с макетен нож, но така и не успях да стигна до механизма за повдигане и сваляне на прозореца, тъй като е май зад /и малко над/ отвора за говорителя, а там изолацията е защипана с "дюбелите" за винтовете за говорителя. Та пръсках отстрани и малко има подобрение в движението на прозореца.

      Коментар

      Working...
      X