Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило грешка p0105

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Стило грешка p0105

    Здравейте колеги, със Стило 1.6 съм, за втори път в рамките на месец паля на студен двигател потеглям и след 50метра дава грешка двигател и светва чека и гасне колата. Паля я и след 2 секунди пак гасне, като я иЗфорсирам до към 4хил оборота за малко и се оправя държи ниските, и си карам без проблеми , но чека свети. Преди месец като ми го направи дади p0105- powertrain, manifold absolute pressure/barometric Pressure circuit, с торк я прочетох и изтрих, сега още не съм я чел. Някакви идеи за проблема?

    #2
    Р0105 Неизправност във веригата на датчика за абсолютно/барометрично налягане на входния колектор Р0106 Неправилно показание/не е регулиран датчика за абсолютно/барометрично налягане на входния колектор. КОЛЕГА това означава грешка та ти някой колега който са тук да изкажат мнението си .
    TSOLOV

    Коментар


      #3
      Чета из нета по принцип грешката е за Мап-а , но може и от други неща да я даде-спукан маркуч по въздуховодите например . Казват в английския форум че няма смисъл от почистване на мап-а щото бил датчик за налягане. И един друг симптом имам някой път като спирам на стоп , и като дам свободна почва да клати рязко обороти 300-1000оборота и гасне. Като я запаля са стабилни, рядко го прави но може да има връзка.

      Коментар

      Working...
      X