Мисля, че темата важи за всички тези модели, но ако не е така, ме поправете. Лично е изпробвано върху Bravo. Понеже не успях да намеря подробно обяснение как се махат, та реших да направя аз едно, пък може да е от полза на някой. Реално четох из интернета, че за някои хора е невъзможна мисия или било много трудно... Нищо подобно. Понеже си смених тапицерията на колата трябваше да махна и подглавниците и се сетих да направя малко снимки как ги махам.Накратко цялата работа е във въртене на "пластмасовите шишовете" на 90 градуса, съответно по часовниковата стрелка. Но забелязах, че има и лека уловка там. Ще ви покажа със снимките, като започнах с шофьорската седалка. За начало ви трябват едни големи клещи ( не ви препоръчвам да си трошите ръцете с комбинираните) и един парцал, за да подложите и да не издраскате много пластмасата. Лично аз я ожулих.
На тази снимка може да забележите чертите на шиша, според които се определя височината, предполагам. Всички са обърнати по един начин, като при вас трябва да е същото, освен ако не е ваден преди и не е сложен като хората.
Като използвам ръкавицата и клещите завъртам по часовниковата шиша и гледам самите черти, като не ги вдигам на 90 градуса.
Ако ги завъртите на 90 градуса шишовете излизат и от самият подглавник, а ако са по снимката по-долу, ще излезнат само от седалката.
Самото махане изисква сила, като аз се надух по този начин да ги изкарвам.
И все от някъде ще подаде и сте готови. Накрая при връщането завъртете шиша на старото си положение. Ако сте с друг модел и не стане по този начин пробвайте да завъртите на 180 градуса.

На тази снимка може да забележите чертите на шиша, според които се определя височината, предполагам. Всички са обърнати по един начин, като при вас трябва да е същото, освен ако не е ваден преди и не е сложен като хората.
Като използвам ръкавицата и клещите завъртам по часовниковата шиша и гледам самите черти, като не ги вдигам на 90 градуса.
Ако ги завъртите на 90 градуса шишовете излизат и от самият подглавник, а ако са по снимката по-долу, ще излезнат само от седалката.
Самото махане изисква сила, като аз се надух по този начин да ги изкарвам.
И все от някъде ще подаде и сте готови. Накрая при връщането завъртете шиша на старото си положение. Ако сте с друг модел и не стане по този начин пробвайте да завъртите на 180 градуса.

Коментар