Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос относно фиат идеа

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    въпрос относно фиат идеа

    здравейте,нов съм във форума ,предстои ми покупка на автомобил и вчера се загледахме в един фиат идеа с ГИ 1,2 2004 година 4900 ще излезе с регистрацията -колко излиза цялостното обслужване -скъпа ли е поддръжката -този двигател достатъчен ли е за това купе -кои са слабите места на модела ,понеже като се качих веднага забелязах положителните а именно удобството -колата ще се кара основно от жена ми в града -можете ли да ми препоръчате сервиз,където могат да я погледнат изцяло преди покупката (за Варна) и ако има някой,който може да ми помогне при първоначалния оглед на място

    #2
    Слаби неща:чупещи се предни пружиниПрепоръчителна смяна на предни пружини и амортисьори и ако е наложително - същото за задните.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

    Коментар


      #3
      Това е твоят човек :Във връзка с разширяването на дейността ни, имам удоволствието да Ви представя новата ни сервизна база, която се намира на ул. "Наум" N: 8 в град Варна.Работно време:От понеделник до събота от 08:30 до 18:00 часа.За контакти:Ивайло Радев08887575580878527146Иначе за самата кола като цяло е супер,аз минах вече 6000 км. на мойта,предимно градско и съм доволен.Дотук освен обслужването съм сменил предни спирачни апарати/оригиналните дрънчаха/,тампони на махферсоните и тампони на задния мост.
      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
      Ventura garage

      Коментар

      Working...
      X