Много ми е интересно дали има, а ме е жал да го изфорсирам, за да разбера ... До сега не ми е била прекъсвач, но е 0.9 моноинжекция и предполагам, че ЕКУ-то ще има ограничител на оборотите ... Ако някой вещ може да се изкаже ... Уж търсих в нета инфо, но неможах да намеря ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Cinquecento_S ограничител на оборотите ?
Collapse
X
-
трябва да има
аз веднъж на сеата - на 1ва - газ до ламмарината и изведнъж, както ускорява - спира - много странно.... ама пък след това ми стана много жал и никога не бих повторил опита. вече никога не бих влезнал в червените обороти....а пък днес на бравото още нод около 3500, сигурно нещо турбото спря да действа, се усети нещо подобно
но по темата - трябва да имаш, не пробвай, ако слагаш газ, понякога газаджиите го махат, не зная защо :D
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
-
хаха, бас тубичката заема половината багажник - газовото ще заема другата половинаBEX---GT---TDi написа:трябва да има
аз веднъж на сеата - на 1ва - газ до ламмарината и изведнъж, както ускорява - спира - много странно.... ама пък след това ми стана много жал и никога не бих повторил опита. вече никога не бих влезнал в червените обороти....а пък днес на бравото още нод около 3500, сигурно нещо турбото спря да действа, се усети нещо подобно
но по темата - трябва да имаш, не пробвай, ако слагаш газ, понякога газаджиите го махат, не зная защо :D
няма смисъл при 4-5 разход смесен бензин на 100
е при ръчкане малко повече ама нищо
Коментар
-
Re: Fiat Cinquecento_S ограничител на оборотите ?
Щом е инжекция, пък било и моно, задължително има прекъсвач. Не е механичен, просто при достигане на критични обороти ЕКУ-то спира подаването на бензин. На слух изглежда сякаш двигателя почва да прекъсва периодично 2-3 пъти в секунда и повече не увеличава оборотите. Ако сложиш обикновена газова с изпарител, ЕКУ-то няма кво да спре като си на газ и двигателя се развърта докато не строши нещо, може и до 8000 да стигнеkiler_4o написа:Много ми е интересно дали има, а ме е жал да го изфорсирам, за да разбера ... До сега не ми е била прекъсвач, но е 0.9 моноинжекция и предполагам, че ЕКУ-то ще има ограничител на оборотите ... Ако някой вещ може да се изкаже ... Уж търсих в нета инфо, но неможах да намеря ...
Не е че газаджиите махат нещо.Аз съм вкарвал в червеното типото преди (на около 6500 изключва), ма сега алфата ми е жал да я ръчкам чак до изключване. Стигал съм до 6700, но тя си продължава да набира
FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
Ако си на втора или трета предавка можеш да си направиш експеримента - недопустимо е когато си на място или на първа въпреки ограниченито на оборотите!Sven написа:
ако може да попитам и аз тук, какво ще стане ако я изфорсирам до край, не чак до червното но преди него. Какво може да и причина от това, ако е на втора или по-горна предавка... 
Коментар
-
Това, че на празен ход не трябва да се вдигат оборотите до червеното съм го чувал и преди но според мене това си е нещо като градски мит.Правилното твърдение е: "На място не трябва да се натиска педала на газта до край." Това е съвсем различно, защото на място, максималните обороти се достигат със съвсем леко натиснат педал на газта, правил съм го много пъти и на двигателя нищо му няма. Ако натисна газта до пода обаче, оборотите се качват толкова бързо, че допустимите обороти се достигат преди да си дръпне човек крака. В този случай максималните обороти (червеното) се достига и подминава многократно. Разбира се, че ако стигне примерно 15000 оборота ще се случат лоши работи. А иначе до 7..8000 оборота на двигателя нищо му няма, независимо на място ли е колата или се движи. Всъщност червената зона на оборотомера не са оборотите в които двигателя се чупи веднага, а зоната в която не трябва да работи дълго време.hit-ko написа:Можеш да го направиш на втора, но в никакъв случай на място, без товар!!!Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар