didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво да си купя???? 1.2 16v 6 ск или 1.8hgt ?
Collapse
X
-
Не съм карал с 6 ск, предното ми Пунто беше 1.7 тд с много къса пета, това сегашното е същата работа- много обороти, ниска скорост и съответно голям и неоправдан разход. Не знам как са им кутиите нито на Спортинга нито ХГТ- то. От двете - погледнати визуално- ми харесва Спортинга от друга страна знам че вървежа на ХГТ- то ще е доста по- добър.Още не мога да реша кви да ги свърша
-
За колите от обявите ли става дума, защото реално двата модела чисто визуално по принцип са абсолютно еднакви, отделяш само едни 300-500лв, купуваш някои джанти, които те радват и колата става съвсем другаHChavdarov написа:.... От двете - погледнати визуално- ми харесва Спортинга ...
punto HGT
Коментар
-
Една кола от вън погледната е джанти и боя. Джанти имам и 16- ки и 14-ки .Повече ме интересуват характеристиките на колите, но вече добих някаква представа и за двата вида, сега остава да реша коя ще е :Ddidich написа:За колите от обявите ли става дума, защото реално двата модела чисто визуално по принцип са абсолютно еднакви, отделяш само едни 300-500лв, купуваш някои джанти, които те радват и колата става съвсем другаHChavdarov написа:.... От двете - погледнати визуално- ми харесва Спортинга ...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар