От много умуване по/ майстори /всеки казваше че са амортесьори но В петък ми смениха болтовете с лагерите на задните носачи и сега се родих Колата се вдигна доста и сега вече не стърже и тропа отдзад Като ги видях болтовете и лагерите старите то просто от лагерите не е останало нищо всичко се е раздробило а единия болт дори и не са могли да го извадятръждясъл и клеясало всичко .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на болтове на задни носачи на PUNTO ELX
Collapse
X
-
И аз скоро сменях на едно пунто. Тази пластмасоата дистанционна втулка беше на каима като я извадих.То се води ремонтен комплект за заден носач. Мисля че беше 30 или 36 лв на Стамболииски.
Kluchar, нали не си забравил да го натъкаш със грес ?
Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
-
Със дорник и голям чук и много мъки. Но по голям проблем ми беше ваденето на черупките на лагерите, бяха се заварили в носача. Абе отиде си полувин ден за 2-та носача. Клиента беше доволен защото е приятел и му поддържам Пунтото от както го вкара в БГfiat_love написа:Как изби болта след като го разви?HCO написа:И аз скоро сменях на едно пунто. Тази пластмасоата дистанционна втулка беше на каима като я извадих.То се води ремонтен комплект за заден носач. Мисля че беше 30 или 36 лв на Стамболииски.
Kluchar, нали не си забравил да го натъкаш със грес ?Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар