Здравейте,Имам проблем с Фиат Пунто 1.2 2004 с Дуалоджик кутия. Отскоро имам колата и си мислех първоначално, че е от моето шофиране, но колата касне в задръстване и стои само на ниски предавки. Сутрин няма никакъв проблем, колата се движи прекрасно дори в задръстване. Вечер, въпреки че не се движила цал ден, започва да прекъсва, цялата кола се тресе и гасне след определено време. Самата кола не загрява, не вдига обороти. Ходиш на диагностика на скоростната кутия в Ауто Италия, но се оказа че няма проблем нито с нея, нито с робота който я задвижва. Маслото в робота е наред. Опитах всички трикове в задръстване - на ръчна спирачка, на N, на ръчни скороти на първа, само и само да не се мъчи и да не се тресе, и нищо не помага. Някой има ли идея, ако не е от скорастната кутия, от какво може да се получава.Много ще съм благодарна за някакви идеи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Дуалоджик при Фиат Пунто
Collapse
X
-
Re: Проблем с Дуалоджик при Фиат Пунто
Ами закарай колата в друг сервиз,така няма да стане .inmediatamente написа:Здравейте,Имам проблем с Фиат Пунто 1.2 2004 с Дуалоджик кутия. Отскоро имам колата и си мислех първоначално, че е от моето шофиране, но колата касне в задръстване и стои само на ниски предавки. Сутрин няма никакъв проблем, колата се движи прекрасно дори в задръстване. Вечер, въпреки че не се движила цал ден, започва да прекъсва, цялата кола се тресе и гасне след определено време. Самата кола не загрява, не вдига обороти. Ходиш на диагностика на скоростната кутия в Ауто Италия, но се оказа че няма проблем нито с нея, нито с робота който я задвижва. Маслото в робота е наред. Опитах всички трикове в задръстване - на ръчна спирачка, на N, на ръчни скороти на първа, само и само да не се мъчи и да не се тресе, и нищо не помага. Някой има ли идея, ако не е от скорастната кутия, от какво може да се получава.Много ще съм благодарна за някакви идеи.
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Реклама
Collapse

Коментар