Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замяна на километраж на Фиат Темпра

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Замяна на километраж на Фиат Темпра

    Здравейте, искам да попитам тези от вас които разбират, може ли да се замени километража на фиат темпра турбодизел обикновен с стрелки с такъв от темпра бензинка. На външен вид разликата между тях е в оборотомерите че на дизела оборотомера е до 6000 оборота а на бензинката е до 8000. Дали връзките на кабелите ще е идентична или трябва да се преправят буксите. На моя километраж започна да му играят стрелките за горивото и за температурата и няма оправия. Не е от датчиците проверени са от самите уреди е.

    #2
    Километража от бензинова Темпра няма индикатор за подгревни свещи.Максималните обороти на километраж от бензинов двигател са 8000.На дизела са по-малко.По-добре си сложи пак от бензин.За буксите не знам.

    Коментар


      #3
      На мен ми трябва километраж за дизел ако някой има и не му е нужен да пише. А иначе и аз си мисля че няма да има индикатор за подгрева или само лампата ще я няма , защото на моето табло от дизела има лампи които ги няма а и да са там явно няма да работят, не съм сигурен но мисля че километражите са стандартни и само инсталацията се разминава.

      Коментар


        #4
        Извинявам се за грешката.Сложи си пак от дизел.Във Мегапартс има можеш да си поръчаш или пък виж от някоя друга автоморга.http://www.megaparts.bg/kilometrazh-...k-s-kombi.html

        Коментар


          #5
          За съжаление този не ми върши работа, електронен е а на мен ми трябва обикновен стрелкови иначе трябва да преправям инсталацията.

          Коментар

          Working...
          X