Здравейте!Включих на 2 и лоста за скорости явно се откачи.........Колата се движи само на 2!!Какво може да бъде?Препоръчайте майстор в квартал Подуяне,Слатина!Благодаря на всички отзовали се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
лост за скорости на Пунто мк2
Collapse
X
-
Re: лост за скорости на Пунто мк2
не е лоста ами е Жилото почти съм сигурен че е скъсано ново на цена от 80 до 150 лвtronn написа:Здравейте!Включих на 2 и лоста за скорости явно се откачи.........Колата се движи само на 2!!Какво може да бъде?Препоръчайте майстор в квартал Подуяне,Слатина!Благодаря на всички отзовали се.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Жила са да. Можеш да погледнеш отгоре на скоростната кутия, под акумулатора.Възможно е и да се е откачило от скоростната кутия, те са на едни ябълки, но като знам как се вадят, по-вероятно е нещо да е счупено/скъсано.Разполагам с 2 комплекта такива жила втора употреба, ако ти трябват пиши."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
100лв. е дясното ( кн: 001FT821), 95лв. е лявото ( кн: 001FT820)Цените са на дребно в Евро 07todorshalev написа:не е лоста ами е Жилото почти съм сигурен че е скъсано ново на цена от 80 до 150 лвtronn написа:Здравейте!Включих на 2 и лоста за скорости явно се откачи.........Колата се движи само на 2!!Какво може да бъде?Препоръчайте майстор в квартал Подуяне,Слатина!Благодаря на всички отзовали се.
Коментар
-
Колега, ти да не си им търговски представител... Ако да кажи им да си сверят часовника - 85,70 и 77лв - цени на дребно преди отстъпката за ФФБ.maringenchev написа:100лв. е дясното ( кн: 001FT821), 95лв. е лявото ( кн: 001FT820)Цените са на дребно в Евро 07todorshalev написа:не е лоста ами е Жилото почти съм сигурен че е скъсано ново на цена от 80 до 150 лвtronn написа:Здравейте!Включих на 2 и лоста за скорости явно се откачи.........Колата се движи само на 2!!Какво може да бъде?Препоръчайте майстор в квартал Подуяне,Слатина!Благодаря на всички отзовали се.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Не съм колега, гледам ги в онлайн каталог. Малко от малко да ориентирам колегата в ценитеpacko84 написа:Колега, ти да не си им търговски представител... Ако да кажи им да си сверят часовника - 85,70 и 77лв - цени на дребно преди отстъпката за ФФБ.maringenchev написа:100лв. е дясното ( кн: 001FT821), 95лв. е лявото ( кн: 001FT820)Цените са на дребно в Евро 07todorshalev написа:не е лоста ами е Жилото почти съм сигурен че е скъсано ново на цена от 80 до 150 лвtronn написа:Здравейте!Включих на 2 и лоста за скорости явно се откачи.........Колата се движи само на 2!!Какво може да бъде?Препоръчайте майстор в квартал Подуяне,Слатина!Благодаря на всички отзовали се.
Коментар
-
Искрено се извинявам за оф топика, но ми стана любопитно, колега как имаш достъп до този каталог, освен ако не си магазин или сервиз. Yellow_Flash_Colorz_PDT_18maringenchev написа:Не съм колега, гледам ги в онлайн каталог. Малко от малко да ориентирам колегата в ценитеpacko84 написа:Колега, ти да не си им търговски представител... Ако да кажи им да си сверят часовника - 85,70 и 77лв - цени на дребно преди отстъпката за ФФБ.maringenchev написа:100лв. е дясното ( кн: 001FT821), 95лв. е лявото ( кн: 001FT820)Цените са на дребно в Евро 07todorshalev написа:не е лоста ами е Жилото почти съм сигурен че е скъсано ново на цена от 80 до 150 лвtronn написа:Здравейте!Включих на 2 и лоста за скорости явно се откачи.........Колата се движи само на 2!!Какво може да бъде?Препоръчайте майстор в квартал Подуяне,Слатина!Благодаря на всички отзовали се.
ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
лост за скорости на Пунто мк2
Всички познахте!Лявото жило беше скъсано.Явно му дошло времето.Сложих втора употреба комплекта с двете жила и кутията с лоста от ударено пунто за 80лв + 40 за труд. Сега мисля за всеки случай да си потърся едно ляво жило за да ми е готов комплекта евентуално при нова авария.Благодаря на всички отзовали се.Дайте предложения.При италиянеца целия комплек е 100 лв.Проверих.Колко ли може да струва само лявото жило?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар