Не не свети. Само това за което съм написал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с хидравликата на Фиат Крома, ПОМОЩ!!
Collapse
X
-
Точно това е за което ти говоря.Относно усилието за въртене на волана - определено не мисля, че може да се върти с един пръст, но моето усещане е, че е по-лек от на предните ми италианки (Дедра и Либра), макар и не драстично.Velislav88 написа:Ще проверя и това нещо, по принцип на мен ми изписва Windows safety unavailable.
Коментар
-
Оказа се рейката, рециклираха и вече всичко е 6
Някой да има нещо подобно http://fiat-punto.sgpetch.co.uk/page...h+Kit/id=12958
Коментар
-
Колеги моля за съвет, понякога когато паля и потеглям ми свети червеното воланче и не мога да помръдна волана, обикновено след 10-20 секунди, след като съм потеглил, изгасва и волана отново се върти леко.За около 3 месеца ми го направи 2-3 пъти, но на последък взе да зачестява, като по някой път волана става тежък и без да светва лампата.Този проблем също ми се е случвал и като "изрежа" колата на 1ва или 2ра и пусна газта без да натискам спирачка все едно някой ремък спира да върти помпа(само че прочетох , че рейките са електро-хидравлични, без ремък)...колата е крома 1.9 150к.с., нивото на маслото на казанчето е на средата.Чудя се дали ,ако сменя маслото ще спре да ми прави тези номера или проблема е друг?!?1.9 16v multijet manual gearbox
Коментар
-
Не искам да прозвучи грубо, но никъде не съм написал ,че съм ходил на сервиз(въобще прочетохте ли ми поста?)...още не съм..., поради спецификата на проблема, а именно че не го прави постоянно..., писах първо тук, за да събера поне няколко мнения, ако може да ме насочат какво може да е.1.9 16v multijet manual gearbox
Коментар
-
donibrasco написа:Не искам да прозвучи грубо, но никъде не съм написал ,че съм ходил на сервиз(въобще прочетохте ли ми поста?)...още не съм..., поради спецификата на проблема, а именно че не го прави постоянно..., писах първо тук, за да събера поне няколко мнения, ако може да ме насочат какво може да е.
Не се връзвай на твоя градски. Явно е чел нечий чужд пост по-нагоре.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар