Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Просветлете ме за Дукато 2.3 jtd

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Просветлете ме за Дукато 2.3 jtd

    Не знам дали е за тук тая тема, но ми предстои покупка на дукато 2006-та година 2.3 жтд.Какви са тънкостите на тоя мотор, какъв разход дава при нормално каране.Слизам от Дукато 2.5 ТДИ 96-та.Не ми е била проблем подръжката никога.Как стоят нещата при този бус,Пътнически 8+1 е няма да се товари.Ще се ползва за "евридейка"

    #2
    Добър избор.Мисля , че няма да е проблем поддръжката няма да е проблем.Тоя двигател е комън реил и понякога дюзите се развалят от некачествена нафта.Аз преди питах за Скудо , но единствения отговор беше да попитам в друг форум.Явно не са много хората , които карат товарни автомобили във форума.

    Коментар


      #3
      Аз доста карах такова дукато-товарно само дето беше мод2012 2.3 150кс.Мотора е най безпроблемното нещо на тоя фиат,иначе е много бъгав бус.Разхода на макси версията е средно около 10/100 но не го и жалех.
      Peugeot 307 2.0i ГИ
      ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

      Коментар


        #4
        Аз вече ги купих, доволна динамика, пътнически 8+1, за сега разход около 8/100 смесено.Има малки забележки като един теч на нафта от някъде, но това ще се оправя другата седмица.Интересувах се основно от проблемни възли.Дюзите са ми ясни, то всеки по-нов бус или кола има тая болежка заради скапаната нафта.

        Коментар


          #5
          Нафтата не е проблем,освен ако не зареждаш от туби,то големи митове и легенди за тези горива.Аз имам наблюдения на доста коли от работа,които от чисто нови до разпадане са карани с БГ нафта и проблем с горивната система почти не са имали.Говоря за коли евро 4и5 които уж са чувствителни към горивата.
          Peugeot 307 2.0i ГИ
          ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

          Коментар


            #6
            нафтата се зарежда само от големите вериги (ромпетрол, еко , омв и шел).На прибиране по магистралата от Варна към Бургас на 140 по нагорнището и продължава да ускорява.. много съм доволен засега.

            Коментар


              #7
              Със здраве да си го караш колега,продължавай да си зареждаш от големите вериги и не го мисли,само газ до ламарина
              Peugeot 307 2.0i ГИ
              ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

              Коментар


                #8
                Дукато 2.3 джтд 120 к.с

                Здравейте колеги, минавам на Дукато 2010 8+1 120к.с 2.3 мултиджет.Как е на двигател и къде са слабите му страни?Благодаря предварително!
                Превоз на пътници и багаж.
                България-Италия
                0039 3279968542

                Коментар

                Working...
                X