Здравейте, миналата седмица си играх да гресирам и почистя моторчето на задната чистачка(ще кача снимки в друга тема като сколасам
), но видях, че е влизало вода и влиза след като облях с едно шише. Та, как мога да уплътня чистачката и 3тия стоп? Дали, самия уплътнител на чистачката се е разширил, (на снимката където е черното заградено) или си е така по принцип, защото гледам няма ръжда, а само кални следи, а и гледам има дупки от двата края на вратата явно да изтича водата от там? И как мога да уплътня 3тия стоп?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вода през задната чистачка и 3тия стоп
Collapse
X
-
Миналата година го павих този номер със задната чистачка. Точно уплътнението около оста при мен ми се видя доста хлабаво, едвам стоеше на стъклото. Обаче при мен теста с бутилката вода мина добре, не капе. Така че хубаво огледай от къде капе, дали от кръглото уплътнение или от нацепения силикон под задното стъкло.
Коментар
-
Хюстън, имаме проблемM5kov написа:Нищо и няма. Вземаш най-евтиния силикон и си в джаза
Днес, тръгнах да махам 3тия стоп, но средната пластмаса не иска да се развие, какво правим сега? Върти си се и явно резбата е развалена...Пробвах няколко теста, поливах в/у чистачката и не капеше вътре. Поливах и в/у уплътнението на прозореца и мисля, че не влиза вътре, но супер бързото го попива - като гъба... Като се загледах от вътрешната страна, май някой е мацал с черен силикон
и то само една черта около 10сантиметра...Дайте идея, как да сваля сега този 3ти стоп... че и май ще го шкурна и ще го пръсна с някакъв безцветен лак или май май направо нов стоп, че и без това е счупен в единия край
Но все пак остава въпроса как да го сваля. Ако някой, може да ми предостави снимка на кората на 5тата врата, както е сложена, че искам да видя къде има щипки и къде види, да го направя като хората, че моята не ми харесва
Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар