M5kov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Показания на стрелката за температурата ?
Collapse
X
-
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
При мене стоеше стрелката залепена на средната(дебела) черта, НО след смяна на реостата първа скорост на вентилатора се включва малко след нея (на около 2мм) а уш реостата ми го продадоха за моя модел. На синята точка показана от колегата ми се включва втора скорост когато се налага.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Колеги, като гледам не съм единствения на който стрелката е стигала там при натоварване, което ме успокоява до известна степен.z_sutrov, M5kov, Punto_II_HGT , alvanovo потвърдиха, че са виждали стрелката им да достига това положение.Иначе точката я правих с MS Paint, че като публикувах темата бях на лаптопа с тъчпада, а мразя комбинацията тъчпад + Photoshop.Имаше зелен и червен цвят на снимката и реших да ползвам последния останал основен цвят.
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
И при мен на старото ми пунто от 95-та ходеше до там стрелката понякога. Точно на средното деление ми се включваше перката. После претърпях лек удар отпред, няма повреди по радиатора и перката, но от тогава стрелката редовно си ходи над средното деление. Даже и през зимата. Забелязах обаче че вече перката се включва вече на 3-4 мм от средата, но не съм стигал до прегряване, макар и понякога стрелкичката да го твърдеше. Нормална си е температурата, затова заключих че се бъгнал само тоя датчик и в момента така се кара и няма проблеми. На новото пунто си залепва по средата и по-нахоре не съм я виждал до сега. Ама ще видим лятото... :D Иначе и перката не съм я чувал. Явно още си е на безшумен режим.Fiat Grande Punto 1.3 Multijet, 75hp (10.2008г.)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар