Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се регулира механизма на вратата при Стило.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Как се регулира механизма на вратата при Стило.

    Имам 4-ри врато Стило и имам следния проблем. Предна дясна и 2-те задни врати се затварят много мазно и със съвсем малко усилие. Предна лява врата, за да се затвори се изисква 2-пъти повече сила, а ако я притворя със силата нужна за другите врати тя клопва в полу затворено състояние. Пробвах да развия 3-те болта на вратата и да понаместя бравата, но тя забелязах, че не може да шава и така проблема си остана. Ако някой знае начин за наместване или оправяне на този проблем ще съм много благодарен.
    FIAT STILO 1.9JTD 2002

    #2
    А самата " ключалка" на колоната не става ли да се регулира? А и най-много се износва механизма на шофьорската врата, защото най-много се използва.
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

    Коментар


      #3
      Преди малко оглеждах вратата и какво ми направи впечатление. Пасажерската предна врата със съвсем леко усилие се цъква за куката на купето и после с още мъничко усилие казва щрак и затваря плътно, докато шофьорската като тръгна лекичко да я бутам се усеща как уплътненията в началото на вратата започват да скърцат и да подпират още преди да ключалката да е доближила куката. Вече се съмнявам да не би да имам провисване на вратата?
      FIAT STILO 1.9JTD 2002

      Коментар


        #4
        кола

        Виж първо дали вярно не е увиснала иначе за заключването може малко да преместиш бравата на вратата и ли малко да преместиш насрешника това където е на колонката
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

        Коментар


          #5
          Има ли лек за провиснала врата? Разгледах пантите са само с по един болт.
          FIAT STILO 1.9JTD 2002

          Коментар

          Working...
          X