Така значи , колеги добър ден на всички ,както се казва новобранка съм в сайта та , проблемът ми е следният;Преди два дни си взех моето Фиатче та нещо няма има някъде съм изминал 140км...оборотомера , и всички други екстри които са ми на таблото не отчитат ,може ли да ме съветвате какво да направя и как понеже, както споменах нов съм ...и ако трябва да сменям цялото табло с екстрите ,по-добре ще е да си купя мисля , че това : http://www.kz-tuning.com/index.php?s...duct&show=1914 ,давайте съвети ,всичко написано от вас ще ми бе нужно ,благодаря , извинявам се , ако разделът в който пиша вече съществува ,благодаря на колегите които ще обърнат нужното внимание :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с километража на Fiat Bravo 96г.
Collapse
X
-
Re: кола
забравих да допълня ; излаждаше като че ли нищо им нямаstNr написа:Погледнах ме ги , още на същия ден когато спря да работи .. ако ще е нужна смяната на таблото.Направо да вземам по нагоре посоченият линк ’’Плазмата’’ ,поздравиkluchar написа:Виж зад таблото буксите като началоSTNR
Коментар
-
Не виждам как ще ти помогне тая "плазма".Това е просто кит за работещо табло, което да подобриш, а твоето просто не работи.Ако наистина си проверил всички куплунзи зад таблото, извадил си ги, напръскал си ги с контактен спрей и въпреки това работи само оборотомера, то отиваме към друго табло наистина.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Колега , от някои морга ако взема , цялосттното оборудване това което е за смяна .предполагам ще върши работа за монтажа които в случайа ми е нужен ,също така до колко долу-горе за каква цифричка говорим за смяна ,не за друго посто в моя град много ,такива като мене .. както се казва им режат главите , да си направя някаква сметка ,благодаря тиСлав написа:Не виждам как ще ти помогне тая "плазма".Това е просто кит за работещо табло, което да подобриш, а твоето просто не работи.Ако наистина си проверил всички куплунзи зад таблото, извадил си ги, напръскал си ги с контактен спрей и въпреки това работи само оборотомера, то отиваме към друго табло наистина.
:D
STNR
Коментар
-
Re: кола
До момента ,от както ти ми написа да видя това-онова.Моментално бях се узовал пред Фиата , извиках и един които има поне повече хал-хабер от мен , погледнах ме ,отказва изцяло , за смяна е всичко,мнението на момчето така бе ,до няколко дни по пътя на ’’късмета ще бягам’’ колкото се може по-скоро ще сме отново на линия,благодаря много за съветите ,и най вече на тези които ми обърнаха внимание!!!kluchar написа:Виж на буксите какво идва дали има + - виж бушоните да не като купи друго пак да прави проблем
STNR
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар