Здравейте, можете ли да ми дадете съвет каква аларма да сложа на Пунто 1.2 2000г. ?Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет: каква аларма на МК2 ?
Collapse
X
-
кола
Най лесната българска има всичко което ти трябва слагаш 5 жички и това е Автоаларма MASTER V52 http://shopping.bg/master-avtoalarma-v52-1du
-
Изглежда ми доста приемлива.Можеш ли да обясниш какво представляват следните неща:Двоен код.Два режима на охрана.Вход бутони с отрицателно задействане.Електронен шок датчик с два режима на действие.Интелигентен шок датчик.Интелигентен токов датчик.Звукова сигнализация за последното алармиране.Самодиагностика.Светлинна индикация с мигачите, тихи тонове при включване и изключване на режим охрана.Също така колко пари ще ми вземат за монтаж?Благодаря!
Коментар
-
аларма
Тези неща са най важни ;Електронен шок датчик с два режима на действие.Интелигентен шок датчик.Интелигентен токов датчик. Като чукнеш колата и тя се активира Като някой отвори тя се активира дори и да не е свързано за отворени врати/ следи спада на тока може да свържеш централно или да прекъсва някоя верига да не може да пали колата кода на дистанционното всеки път се сменя
Коментар
-
Единствената полза от такова нещо на такава кола е да си я отключваш с дистанционното. Аз като слагам връзвам само мигачите и централното. При Стило е по-труден монтажа, но иначе трябва аларма, която си комуникира през CAN шината и е скъпа - връзва се само захранване и два кабела към шината.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Re: Съвет: каква аларма на МК2 ?
Подкрепям колегатаAirfan написа:Никаква - няма кой да го пипне.kalexandr написа:Здравейте, можете ли да ми дадете съвет каква аларма да сложа на Пунто 1.2 2000г. ?Поздрави!
Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар