Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Централно на ОПЕЛ АСТРА - отказа да работи.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Централно на ОПЕЛ АСТРА - отказа да работи.

    Колеги дайте съвет, къде да ровя в Опел Астра 1.4 ’94 г. за да си оправя централното Колата ми е служебна и не плащат за такива ремонти, а се налага много често ( куриер съм в момента ) да отключвам и заключвам, а без централно ми се разгонва фамилията. След едно от поредните заключвания, отказа да работи, а нямам никакво инфо за тая талига. Имам и проблем с отключването на задна лява врата - блокирал е механизма и няма отваряне. Възможно е да са свързани проблемите.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

    #2
    re

    Много често дефектира модула за централно.Намира се в дясно от краката на пътника.Виж дали има захранване,виж релетата дали са здрави.
    Fiat Bravo 1.9 JTD

    Коментар


      #3
      Почисти и палците на вратите.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

      Коментар


        #4
        кола

        Сигурно централното е слагано допълнително и проблема ще е в модула Би трябвало да има бушони някъде при другите бушони на колата .Задната врата може да има блокировка за деца и някой да е бутнал палчето.може и самото лостче да е откачено
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

        Коментар


          #5
          От както пуснах питанката, не съм влизал в интернет щото все не оства време Значи, централното като гледам май си е оригинално, защото ми прилича на комплект машинките с бравата. И аз се съмнявам в модула. Не видях да има изгорял бушон, но това само на "очна ставка" без мултицет. По едно време ми замириса в колата като на прегоряла изолация, но нали нямаше признаци за проблем, си помислих че миризмата идва отвън. Задната врата не е блокирана само да не се отваря от вътре, както блокировката за деца, а не може да се отключи - палеца за заключване стои долу и не може да се издърпа и с клещи. Нямам идея как да бръкна и да отключа вратата, и как да махна врътката за вдигане на стъклото, че си почупих пръстите да дърпам кората и да се мъча да стигна до механизма за отключване... Мъка, мъка ... Таралясник, ама с него си вадя хляба. Благодаря за идеите ! Ако може да помогне някой с отварянето на задната врата (зад шофьорската), ще съм му много благодарен.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

          Коментар

          Working...
          X