Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с алармата - охрана на багажника

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с алармата - охрана на багажника

    Привет, проблема е следния. Заключвам колата с централното което включва и алармата, натискам и другия бутон за да активира и другите джажи, обемни датчици, датчици за наклон и бла бла.Но ако багажника ми е отворен от вътре от лосчето мога да вдигна капака и да си бъркам вътре цял ден без да се разпищи. Отделно тоя багажник се отваря само от вътре от лоста, а е много кофти когато си взел доста багаж в ръцете да отваряш колата и да си играеш с лостчета.Пластитините са почистени и смазани, кабелите са проверени. Някакви идей?
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

    #2
    кола

    Нали за Браво става въпрос нали има и ключ той не работи ли Може да се сложи датчик и на багажника алармата и него да пазии ако няма и централно машинка може да се добави.
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #3
      Някои модели автоаларми,когато ги включиш(заключиш автомобила) при отворена врата(капак) НЕ СЕ АКТИВИРАТ и не подават сигнал че има отворена врата или капак(смотани аларми).Това значи,че алармата изобщо не тръгва(макар че колата е заключена и цял ден да ровиш в багажника нищо няма да стане.Пробвай на затворен багажник.След натискане на бутона за заключване изчакай от 5 до 20сек. за да се активира алармата(времето за активиране зависи от алармата каква е.Тя не се активира моментално след заключване).След това отключи с ключа багажника и тогава виж какво ще стане.Ако нищо не става имаш 2 възможни причини за не се активира алармата.1ва:не ти е вързан багажника към алармата(ако е слагана алармата допълнително)2ри:не ти сработва бутончето за плафона на задния капак
      FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

      Коментар

      Working...
      X