M5kov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си отворя колата - заключена е с ключовете вътре
Collapse
X
-
Малко Off... обаче тая тема ми звучи като "Как да отворя коя да е кола ако си харесам нещо вътре". Ако някой безработен или уволнен и няма пари за едно кафе просто трябва да се разходи по авто форумите и да прочете подобни теми внимателно и е готов квалифициран "ключар". Все пак има теми за които е от полза на всички да не се обсъждат публично. Ако някой има проблем да пита и отговорите - на лични.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
кола
Да вярно че точно за това не трябва да се пише публично а на лични на този който има проблем САМО Като даваха преди по БТВ и им писах що дават кое как става не можаха да ми отговорят .Бях готов да ида да се разправяме . Можеше да говорят общи неща ама не и да се обеснява подробно и да се показва дори трябва а се забранят в интернет да се показват подобни неща ама тук няма закони за/ нищо /.Та и ключари си правеха реклама дори.
Коментар
-
И аз днес си заключих колата с ключовете вътре.Влязох запалих,включих фаровете и си викам айде сега излизам да чистя.Слязох,отворих задните две врати и като се опитах да отворя предната пасажерска врата стана интересно,щом дръпнах дръжката,вместо да се отвори щракна централното и заключи всички врати.Аз си мисля,че нещо е замръзнало по вратата в някакво междинно положение и вместо да се отвори се заключи,но може и да не е така.Всичко това стана в 6 часа и до 9 часа докато намеря ключар си бръмча на място.Иначе момчето се справи за минута,две с отключването,подпъхна между вратата и купето едно надуваемо като възглавничка,наду го с въздух за да се поотвори вратата и с една примка издърпа закопчалката на вратата.Утре ще си вадя втори ключ,че така не е работа.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
Абсолютно същото се получи при мен снощи. Паля и излизам да чистя снега. Минавам от дясно на колата. Исках да отворя дясната врата, за да си извадя шапката. Щом дръпнах дръжката всички врати се заключиха. Чаках 50 мин на студа да ми донесат резервния ключ.Явно проблема не е само при мен. Аз си мислех, че е от самата врата, защото лятото имах подобен проблем. Или сама се отключваше или сама се заключваше.....campain написа:И аз днес си заключих колата с ключовете вътре.Влязох запалих,включих фаровете и си викам айде сега излизам да чистя.Слязох,отворих задните две врати и като се опитах да отворя предната пасажерска врата стана интересно,щом дръпнах дръжката,вместо да се отвори щракна централното и заключи всички врати.Аз си мисля,че нещо е замръзнало по вратата в някакво междинно положение и вместо да се отвори се заключи,но може и да не е така.Всичко това стана в 6 часа и до 9 часа докато намеря ключар си бръмча на място.Иначе момчето се справи за минута,две с отключването,подпъхна между вратата и купето едно надуваемо като възглавничка,наду го с въздух за да се поотвори вратата и с една примка издърпа закопчалката на вратата.Утре ще си вадя втори ключ,че така не е работа.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Re: кола
Какво общо имат замръзналите брави и самозаключването (за което нямам обяснение) ?Колко излиза правенето на един ключ (без респондер) ?kluchar написа:За това трябва да бравите да са почистени и смазани ако са стари да не замръзват ако имате аларма да знаете дали заключва след 10 секунди И наи вече нправете един ключ резерва поне за вратите04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Сега за да нямате подобни проблеми/ важи само за хората с нефабрични аларми/ще ви дам един съвет, почиствайте редовно палците на вратите който отчитат отворена ли е вратата. Много често се случва палеца да не контактува от замърсяване и да не подаде инфо че вратата е отворена и алармата да се включи отново след определен период.Ключаря хубаво ми напомни за едно БМВ, беше стояло 8 месеца в гараж и му беше паднала АБ но колата е пълна капсула когато е заключена/ няма ключалки, има много хубава кора от долу по двигателя за да подадеш ток на стартера/ няма отключване - е там вече собственика в яда си трясна стъклото с един камък преди да успеем да го спрем и отвори колата, обаче после няма палене докато не я закачиха на някакъв комп.А който е разглобявал кората на вратата няма начин дане се сети как да я отвори.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Най-после успях и аз да си заключа колата. Отворих багажника с ключа (вратите са си заключени), за да си оставя раницата, но неусетно съм сложил в джоба й въпросния ключ и хубаво треснах багажника. После тръгвам към шофьорската врата и посягам към ключалката, но без ключ
Утре ще си получа резервния ключ, но все пак номера с реното от клипа става ли на Браво?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар