Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с централното

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с централното

    Здравейте колеги и Христос Воскресе! Имам следния проблем с централното на колата ми, преди време отключвам си колата с дистанционното и си отварям вратата обаче колата се заключи. Пъхнах ключа и си отворих, докато карах колата ми се е заключила отново. И от време на време ми прави този проблем, но напоследак зачести и забелязах че като претръска някъде по пътищата родни се заключва. Даже и когато не е в движение като се опитам да си отворя вратата от външната срана пак се заключва и сега търся съвет какво да правя? Аларма има след като я купих колата я сложих и съм махнал имобилайзера понеже на скоро ми направи проблем с паленето. Колата ми е Croma 1.9TDI от 1993г.Благодаря предварително! :D
    Fiat Croma 2.0TDi.d.
    Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
    И самоувереният е бил неуверен!

    #2
    кола

    Заключваш с бутоните от алармата ли Махни жиците от кутията и за проба и виж релето за централно къде е да ли е добре . Провери да не е някъде по самата аларма жиците да правят проблем или на вратата буксата Може и бутона на дистанционното да се натиска самоволно ако заяжда нещо от доста неща може да е .
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #3
      Благодаря колега ще проверя и ако открия нещо ще пиша.
      Fiat Croma 2.0TDi.d.
      Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
      И самоувереният е бил неуверен!

      Коментар


        #4
        Обикновено се получава от износване и задържане на водеща брава - на шофьорската врата или тази на пасажера. Последователно изключи захранването към двете и ще разбереш в коя е мизерията.@edit: Има и друг начин за диагностика, без да разглобяваш, но не е 100% надежден - от шофьорското място заключи колата. После подай сигнал за отключване и "помогни" първо на едното чопче за отключването, после повтори операцията и с другото. Чопчето на бравата, в която е проблема, ще окаже по-силно съпротивление на действията ти и ще се стреми да се върне надолу. Напомням, че това не е 100% доказателство!
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

        Коментар

        Working...
        X