Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за авто-аларма

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Питане за авто-аларма

    Здравейте колеги.Понеже вратичката на резервоара не ми се заключва капачката на резервоара ми има ключалка.Притеснявам се,че ако наякой реши да ми краде бензина ще ми счупи ключалката на капачката.И за това искам да си сложа бутонче към алармата (като на предния капак)Та питането ми е дали мага да свържа бутончето на вратичката за бензина с това на предния капак?И ако не може как по друг начин да го свържа с алармата? За съжаление не знам каква е алармата и в момента нямам снимки.Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
    FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
    Единствено в България "селянин" е обидна дума.

    #2
    По принцип може и към предния капак и към вратите. Което ти е по-лесно. Вече за мястото и начина на монтаж на въпросното "допълнително" бутонче решаваш сам.п.п. По-добре го вържи към това на предния капак, защото то командва алармата с (-) а на вратите може и да е с (+) и ще стане много сложно. И бутончето на резервоара което мислиш да слагаш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е вурзано здраво за маса иначе няма да работи.

    Коментар


      #3
      Благодаря колега! За масата ми е ясно.Като имам врене ще направя въпросната операция и ще споделя резултата!
      FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
      Единствено в България "селянин" е обидна дума.

      Коментар


        #4
        Какъв е смисълът от тая операция.Първо , като научи някой за твоята измислица , ще злоупотребява като минава , ще бута капачето и алармата веднага ще писва.Второ , дори и да изкърти по някакъв начин капачката,той не може да изтегли и капка бензин според мен, защото не е Жигула.

        Коментар


          #5
          Колега Locksmith целта на занятието е да не се стига до там,че да ми къртят капачката на реза.и въобще да не барат.Според мен това ВЪОБЩЕ не е измислица!!!
          FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
          Единствено в България "селянин" е обидна дума.

          Коментар


            #6
            Разбрах . Стана ми ясна целта.Бях пропуснал да прочета местожителството.И трето : Кражба на бензин не се прави през капачката по принцип,защото всички знаят че на съвременен автомобил е много трудно.

            Коментар


              #7
              кола

              Трудно се вади бензин от капачката нали някой беше загазил с това че маркуча от такава кражба останал вътре и не може да си сипе бензин както трябва .трябва да сложиш нещо такова ама как или обикновена машинка сложено по далече и с един лос дълъгда стига до капачката и на нея трябва да се направи нещо по здраво да влиза и един бутон вътре по таблото за отключване.И да не стават такива работи като тукhttp://www.citroen-bg.net/forum/view...=4627&start=15
              Прикачени файлове
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

              Коментар

              Working...
              X