Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се справяте със замръзнали ключалки ? :D

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Уплътненията си мажа с медицински вазелин - не поврежда боята, чисти се лесно, но не се отмива от вода, като глицерина. Брави и ключалки мажа с маслото за омасляване на клапани, което продават газаджийските фирми - то за това е перфектно, щото е тънко и прониква добре.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

    Коментар


      #17
      Аз миналата зима не съм мазал уплътненията на вратите , или поне нямам спомен, но по предната ги търнах с памук и течен парафин и не съм имал проблеми и на ски като ходих в планината, нещо да кажете за течния парафин, добре ли е с него да ги намажа тази зима?

      Коментар


        #18
        Аз миналата зима не съм имал проблем с вратите,но отключвам с дистанционно,а гумените уплътнения не са замръзвали нито веднъж не знам как (първата ми зима с фиата),на предишните коли го имах този проблем,даже също са ми замръзвали ключалките след пръскане със спрейчетата и проблема го реших като вкарах малко спирачна течност в ключалката и нямах проблем(потапям ключа в течността и разкарвам в ключалката) тази процедура я правех веднъж на седмица и половина две.А колегата,на когото не се затваря вратата,може би ти е замръзнала машинката(този проблем го имах и аз) поливам с гореща вода машинката на вратата и се оправя,обаче после има вариант пак да замръзне.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

        Коментар


          #19
          Преди трайно да застудее, силиконов спрей в ключалките и по гумените уплътнения. Цяла зима без проблеми.
          Brava 1.9 JTD 100, 2001

          Коментар

          Working...
          X